Erdoğan: ''Cek, Cak ile Konuşmayı Sevmem''

Erdoğan: ''Cek, Cak ile Konuşmayı Sevmem''
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Türkiye tarım ve kırsal kalkınma hamlesi proje uygulamaları tanıtım programına konuşuyor. Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Ben pek cek, cak ile konuşmayı sevmem. Yaptıklarımızla konuşmayı severim....

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Türkiye tarım ve kırsal kalkınma hamlesi proje uygulamaları tanıtım programına konuşuyor. Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Ben pek cek, cak ile konuşmayı sevmem. Yaptıklarımızla konuşmayı severim. Hiç bir zaman temel atma törenlerine fevkalade projeler dışında gitmemişimdir. Sadece açılışlara giderim. İş bitecek buyurun diyeceğiz orada olacağız" dedi.

"3 MİLYAR 700 MİLYON TL KIRSAL KALKINMA DESTEĞİ"

3 milyar 700 milyon TL kırsal kalkınma desteği yapıldığına dikkat çeken Erdoğan, "Kırsal kalkınma ve desteği kapsamında bugüne kadar üreticilerimize aktarılan kaynak bugünkü rakam ile söylüyorum. 3 milyar 700 milyon lirayı buluyor. Bu kaynak ile tam 13 bin 308 projeye destek sağlandı. Bu destek ile hayata geçirilen yatırım tutarı ise 7 buçuk milyar lira. Bunlar hayali değil uygulanan rakamlar" diye konuştu.

"CEK, CAK İLE DEĞİL YAPTIKLARIMIZLA KONUŞMAYI SEVERİM"

Erdoğan, "Ben pek cek, cak ile konuşmayı sevmem. Yaptıklarımızla konuşmayı severim. Hiç bir zaman temel atma törenlerine fevkalade projeler dışında gitmemişimdir. Sadece açılışlara giderim. İş bitecek buyurun diyeceğiz orada olacağız" dedi.