Enver Aysever'e hakaret edip hesap benim değil demişti: Turan bugün aynı hesaptan Kaz Dağları paylaşımı yaptı

Enver Aysever'e hakaret edip hesap benim değil demişti: Turan bugün aynı hesaptan Kaz Dağları paylaşımı yaptı
2014 yılında Enver Aysever'e sosyal medya üzerinden hakaret eden Bülent Turan'ın hesabının ona ait olup olmadığı tespit edilemediği için takipsizlik kararı verilmişti. Turan aynı hesaptan bugün Kaz Dağları için açıklamada bulundu.

Kaz Dağları’nda altın madeni için kesilen 195 bin ağaç gündemdeki yerini korurken, AKP’li Bülent Turan’dan doğa katliamını savunan bir açıklama geldi.

AKP Grup Başkanvekili ve Çanakkale Milletvekili Bülent Turan, Twitter hesabından yaptığı açıklamada Kaz Dağları'yla ilgili yapılan eylemleri eleştirdi.

Maden şirketlerinin endişeli olduğunu söyleyen Turan “Bugün eylem yapmanın ağaçlara faydası yok. Tüm maden firmalarının endişeye sevk edilmesinin kime ne faydası var?” dedi.

TESPİT EDİLEMEMİŞTİ

AKP’li Turan’ın kişisel twitter hesabından yaptığı açıklamada bir ayrıntı ise dikkat çekti. Açıklanın yapıldığı “turanbulent” isimli hesaptan daha önce de yazar Enver Aysever’e hakaret edilmişti.

Ancak Savcılık, Enver Aysever’e “geri zekâlısın” diye hakaret eden AKP’li Bülent Turan hakkında hakaret suçundan yapılan soruşturmada 3 kez takipsizlik vermişti. Gerekçe olaraksa Twitter’dan onaylı hesabın Turan’a ait olup olmadığının tespit edilememesi gösterilmişti.

Tespit edilemediği öne sürülen o hesaptan bugün Kaz Dağları’ndaki doğa katliamı savunuldu.

screenshot-169.png

Etiketler :