Emniyet Müdürüne TOMA'dan Su Sıktılar

Emniyet Müdürüne TOMA'dan Su Sıktılar
Erzurum Emniyet Müdürü Kamil Karabörk, TOMA'nın sıktığı su ile ıslandı.HDP Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş’ın bugün saat 13.00′de yapacağı İstasyon Meydanı’ndaki miting için partililer hazırlık yaparken olaylar...

Erzurum Emniyet Müdürü Kamil Karabörk, TOMA'nın sıktığı su ile ıslandı.

HDP Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş’ın bugün saat 13.00′de yapacağı İstasyon Meydanı’ndaki miting için partililer hazırlık yaparken olaylar çıktı. Miting alanı yakınanda toplanarak, HDP’ye Erzurum’da miting yaptırmayacaklarını söyleyen gruba polis tazyikli su ve biber gazıyla müdahale etti. Olay yerinde bulunan Erzurum Emniyet Müdürü Kamil Karabörk, TOMA’nın sıktığı su ile ıslandı. Yardımcıları ve korumaları ile birlikte olayların içinde kalan Emniyet Müdürü Karabörk, göstericilerin üzerine sıkılan sudan etkilendi. Islanınca hemen geri dönen Emniyet Müdürü Karabörk, ‘TOMA kazasını’ kısa süreli ıslanmayla atlattı.

Göstericileri durdurmak için atılan gaz bombaları, özellikle önlem almayan polis, vatandaş ve gazetecileri etkiledi. Çeşme başlarına koşan vatandaşlar ve polisler, su ile yüzlerini yıkanarak etkiden kurtulmaya çalıştı.