Duayen gazeteci Uğur Dündar'ın sunduğu Halk Arenası reytingleri yine alt-üst etti!

Duayen gazeteci Uğur Dündar'ın sunduğu Halk Arenası reytingleri yine alt-üst etti!
Halk TV'de Cuma akşamı ekrana gelen duayen gazeteci Uğur Dündar'ın sunduğu Halk Arenası hem televizyonlarda reytingleri alt-üst etti, hem de sosyal medya en çok konuşulan TV programı oldu.Reyting ölçümlerinde tüm kategorilerde...

Halk TV'de Cuma akşamı ekrana gelen duayen gazeteci Uğur Dündar'ın sunduğu Halk Arenası hem televizyonlarda reytingleri alt-üst etti, hem de sosyal medya en çok konuşulan TV programı oldu.

Reyting ölçümlerinde tüm kategorilerde birinci olan Halk Arenası, sosyal medyada da en çok konuşulan konular arasına girdi.

Bu haftaki programı Bursa'nın Nilüfer ilçesinde gerçekleştiren Uğur Dündar'ın konukları CHP Genel Başkan Yardımcısı Aykut ERdoğadu, CHP Tekidağ Milletvekili Candan Yüceer ve CHP Parti Meclisi üyesi Mehmet Ali Çelebi'ydi.

Halk Arenası'nı izlemeye gelen konuklar yine salona sığmazken, televizyon ekranları da farklı değildi. Bir çok diziyi reyting sıralamasında geride bırakan Halk arenası, Halk TV'yi zirveye tüm haberler kanalları arasında birinci yaptı.

Sosyal medyada ise durum farklı değildi. Günlük sosya medya tv reytinglerinde tüm programlar arasında ikinci ve tüm aktüel programlar arasında ise birinci oldu.

Etiketler :