Doğanşehir'de CHP Coşkusu

Doğanşehir'de CHP Coşkusu
 CHP'li Veli Ağbaba, "Partimizde olduğu gibi tüm Türkiye'ye birinci sınıf demokrasiyi getireceğiz" dedi.Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkan Yardımcısı ve Malatya Milletvekili Veli Ağbaba,"Türkiye'de üçüncü önemli...

 CHP'li Veli Ağbaba, "Partimizde olduğu gibi tüm Türkiye'ye birinci sınıf demokrasiyi getireceğiz" dedi.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkan Yardımcısı ve Malatya Milletvekili Veli Ağbaba,"Türkiye'de üçüncü önemli devrimi gerçekleştireceğiz. Türkiye'yi birinci sınıf demokrasiyle yönetilen bir ülke haline getireceğiz" dedi.

Ağbaba, İstanbul Milletvekili Adayı Eren Erdem, Adıyaman Milletvekili Adayı Fatma Ulubey, Malatya Milletvekili Adayları Memba Kuşçu, Berna Karadaş ve Yusuf Sürüsü, CHP Malatya İl Başkanı Enver Kiraz ile birlikte Doğanşehir'de seçim bürosunun açılışına katıldı. Vatandaşlar tarafından büyük bir coşkuyla karşılanan CHP heyetinin halka buluşması miting havasında geçti.

CHP Malatya İl Başkanı Enver Kiraz, "Memleket ne zaman düşerse dara, yürekli bir Kemal çıkar ortaya. 1919'da o yürekli Kemal, Mustafa Kemal Atatürk idi. Bugün o yürekli Kemal, Cumhuriyet Halk Partisi'nin Genel Başkanı Kemal Kalıçıdaroğlu" dedi.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkan Yardımcısı ve Malatya Milletvekili Veli Ağbaba, Türkiye'nin en köklü siyasi partisi olan Cumhuriyet Halk Partisi'nin adaylarını ön seçimle belirlediğini kaydetti.

Ağbaba, 7 Haziran'da Türkiye'ye tam demokrasiyi getireceklerini ifade ederek, "Birileri CHP'ye laf söylerken düşünsünler. Özellikle son dönemde iktidar görevini bırakıp, tek görevi Cumhuriyet Halk Partisi'ni eleştirmek, muhalefet etmek olan AKP'nin ve AKP'ye oy veren insanların da bunu düşünmesi gerekiyor. Düşünün ki demokrasiyle ilgilisi olmayan bir parti, 'temayül yapacağım' diyor. Hem kendi üyelerine oy kullandırıyor hem sivil toplum kuruluşlarına, demokratik kitle örgütlerine, odalara oy kullandırıyor ama aday olmayan 2 kişi gelip, aday oluyor. Bunun demokrasiyle ilgili olabilir mi? Biz, hem Türkiye'de hem de Malatya'da adaylarımızı ön seçimle belirledik. Partimizde olduğu gibi tüm türkiye'ye birinci sınıf demokrasiyi getireceğiz Türkiye'ye 7 Haziran'da da demokrasiyi getireceğiz. Türkiye'ye tam demokrasiyi getireceğiz" dedi.

AĞBABA: "TÜRKİYE'YE BİRİNCİ SINIF DEMOKRASİYİ GETİRECEĞİZ"

Türkiye'de bir devrimi daha gerçekleştireceklerini dile getiren Ağbaba, "Nasıl ki 19 Mayıs yoluyla bu ülkeyi kurmuşsak, nasıl ki Mustafa Kemal Atatürk'ün önderliğinde yedi düvele meydan okuduysak, nasıl ki düşmanlarımızı, emperyalizmi bu ülkeden kovduysak, ülkeyi kurduysak ve nasıl ki iktidar kendi elimizdeyken çok partili yaşama geçerek, iktidarı demokratik yollarla bir başka siyasi partiye devrettiysek, bu seçimden sonrada Türkiye'de bir büyük devrim daha gerçekleştireceğiz. Türkiye'yi birinci sınıf demokrasiyle yönetilen bir ülke haline getireceğiz. Hiç kimse düşüncesinden dolayı cezaevine girmeyecek. Hiç kimse mezhebinden dolayı aylarca, yıllarca cezaevinde yatmayacak" şeklinde konuştu.

Yapılan konuşmaların ardından seçim bürosunun açılışı gerçekleştirildi.