Denizli'de iki kadına asitli saldırı

Denizli'de iki kadına asitli saldırı
Denizli'de iki kadın otelde konakladıkları sırada asitli saldırıya uğradı. Saldırıya maruz kalan kadınlardan birinin durumunun ağır olduğu öğrenilirken, 2 kadın hastanede tedavi altına alındı.

Denizli'de otelde konakladıkları sırada yüzlerine asit içerikli sıvı atılan 2 yabancı uyruklu kadın hastanede tedavi altına alındı.

İl Jandarma Komutanlığı Suç Araştırma Timi (JASAT), Pamukkale ilçesine bağlı Karahayıt Mahallesi'nde 9 Mayıs'ta bir otelde konaklayan Özbekistan uyruklu 27 yaşındaki S.K. ile Kırgızistanlı 23 yaşındaki S.K'nin asitle yaralanmasına ilişkin çalışma başlattı.

JASAT ekipleri, aynı odada kaldığı ve 2 kadının üzerine asit içerikli sıvı dökerken kendisini de hafif yaraladığını belirlediği 44 yaşındaki Ö.G'nin Aydın'da olduğunu tespit etti. Zanlı, jandarma ekiplerinin düzenlediği operasyonla yakalanarak kente getirildi.

İşlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen Ö.G, çıkarıldığı nöbetçi sulh ceza hakimliğince tutuklandı.
Yüz ve gözlerinden yaralanan kadınlardan durumu ağır olan Özbekistan uyruklu S.K, İzmir'e sevk edildi. Hayati tehlikesi bulunmayan Kırgızistanlı S.K'nin ise Denizli Devlet Hastanesindeki tedavisinin sürdüğü öğrenildi.

Sıvının yakıcı olduğunu bilmediğini öne sürdü

Öte yandan, otelin güvenlik kameraları, zanlının lobiye gelerek bir poşeti alması, odaya girmesi ve bir süre sonra koşarak otelden uzaklaştığı anları kaydetti.

Şüphelinin, jandarmadaki ifadesinde, kız arkadaşı ile kıskançlık nedeniyle tartıştıklarını ve kendisine hakaret ettiğini savunarak, lobiye daha önce bıraktığı kireç sökücüyü kız arkadaşına doğru savurduğunu söylediği öğrenildi.

Sıvının yakıcı olduğunu bilmediğini, neden satın aldığını hatırlamadığını iddia eden zanlının sevgilisini öldürme niyetinin bulunmadığını, yaralamak için döktüğünü, yanındaki kişinin ise kız arkadaşına sarılması nedeniyle yaralanmış olabileceğini savunduğu belirtildi.

Kaynak:AA