Demirağ'a yapılan saldırı kameralara böyle yansıdı

Yeniçağ Gazetesi yazarı, gazeteci Yavuz Selim Demirağ'a yapılan alçak saldırı kameralara yansıdı. Görüntülerde saldırganların Demirağ'ın aracını takip ettiği, evine yaklaştığı sırada önüne geçip beklediği görülüyor.

Yeniçağ yazarı, gazeteci Yavuz Selim Demirağ, geçen hafta Türkiyem TV’de katıldığı televizyon programı sonrasında saldırıya uğramıştı. Program çıkışında televizyon binasından ayrılan Demirağ’a evinin önünde 7 kişilik bir grup beysbol sopalarıyla saldırmış, "Meydan boş değil pez...k" demişlerdi. Saldırı sonrasında Yavuz Selim Demirağ Ankara Gülhane Askeri Tıp Akademisi’nde (GATA) tedavi altına alınmıştı. Demirağ’a saldıran 6 şüpheli ise gözaltına alındıktan sonra serbest bırakılmıştı. 

Odatv'nin edindiği görüntülerde saldırganların Demirağ'ın aracını takip ettiği, evine yaklaştığı sırada önüne geçip beklediği görülüyor. Demirağ'ı gözetleyen saldırganlar, Demirağ araçtan indikten sonra koşarak saldırıyı gerçekleştirip ardından arabaya hızla binerek uzaklaşıyor. Bu arada bazı kişilerin gözcülük yapması da dikkat çekiyor.

'Trafikte takıştık' diyerek serbest kalmışlardı

Gözaltına alınan 6 kişi de savcılık tarafından serbest bırakılmıştı. İddiaya göre; şüpheliler “Trafikte takıştık, o yüzden dövdük” ifadesinde bulunmuştu. Şahısların ifadelerinin ardından savcılığın saldırıya uğrayan Demirağ'ın “hayati tehlikesi olmadığı” gerekçesiyle serbest bırakma kararı aldığı bildirilmişti.

Etiketler :