Çifte İnfazın Ardından Teslim Oldu!

Çifte İnfazın Ardından Teslim Oldu!
Çorum'da, karısını ve eşinin "gönül ilişkisi" yaşadığını iddia ettiği genci infaz eden M.A., İstanbul'da polise teslim oldu.Çifte infaz, önceki gün Çorum’un, Kargı İlçesi’nde yaşandı. Pelitcik Köyü’nde  hayvanlarını...

Çorum'da, karısını ve eşinin "gönül ilişkisi" yaşadığını iddia ettiği genci infaz eden M.A., İstanbul'da polise teslim oldu.

Çifte infaz, önceki gün Çorum’un, Kargı İlçesi’nde yaşandı. Pelitcik Köyü’nde  hayvanlarını otlatan bir çoban, yol kenarında 2 ceset gördü. Çobanın haber vermesiyle, jandarma ekipleri sevk edildi. Yapılan incelemede, olayın cinayet olduğu belirlendi. Öldürülen kişilerin ise, bir çocuk annesi, 25 yaşındaki Özlem A. ve Murat Y. (20) olduğu tespit edildi. Jandarma ekipleri, elleri ve ayakları bağlanarak, tabancayla infaz edilen ikilinin katilini belirlemek için soruşturma başlattı. Araştırmalarda, şüpheler, Özlem A.’nın kocası M.A. üzerinde yoğunlaştı. Ekipler, aramalara rağmen M.A.’yı bulamadı.

Jandarma birimleri, şüpheliyi yakalamak için çalışmalara devam ederken, M.A.’nın İstanbul’da olduğu ortaya çıktı. Bağcılar İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne teslim olan M.A.’nın cinayeti itiraf ettiği öğrenildi.

Karısının, Murat Y. ile gönül ilişkisi yaşadığını iddia eden M.A., işlemlerin ardından sevk edildiği adli makamlarca tutuklandı.

Habip ATAM (SÖZCÜ)