Meydanlarda Silah Sesi Yerine Müzik Vardı

Meydanlarda Silah Sesi Yerine Müzik Vardı
31 Mart yerel seçimlerinde CHP'nin belediye başkan adayları zaferlerini dans ederek kutladı. İzmir'in Selçuk ilçesinde CHP'nin adayı Filiz Ceritoğlu Sengel zaferini zeybekle, Etimesgut Belediye Başkanı seçilen Erdal Beşikçioğlu erik dalıyla, CHP Tekirdağ Belediye Başkanı Candan Yüceer seçmenleriyle roman havasıyla, İstanbul Üsküdar Belediye Başkanı seçilen Sinem Dedetaş seçmenlerle horon oynadı.

14 Mayıs cumhurbaşkanı ve milletvekili seçimlerinin ikinci tura kalıp 28 Mayıs günü Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın %52,16 oranında oy alarak seçimi kazanmasının ardından kutlama yapmak için sokağa çıkan vatandaşlar, silahlarla ve tüfeklerle havaya ateş açmışlardı. Ancak 31 Mart yerel seçimlerinde hiçbir olay yaşanmadı, ne bir kötü söz söylendi ne bir hakaret. Belediye başkanı seçilen adaylar bu seçimde kavgasız dövüşsüz oynadılar, silah sesleri yerine müzik sesleri duyuldu.

CHP'nin birçok yeni belediye kazanmasıyla sonuçlanan 31 Mart Yerel Seçimlerinin ardından kutlamalar renkli görüntülere sahne oldu. CHP'li Belediye başkan adayları zaferlerini oynayarak kutladı. İzmir'in Selçuk ilçesinde CHP'nin adayı Filiz Ceritoğlu Sengel, %34.92 oy oranıyla ilçeyi kazandı. Kesin olmayan sonuçlara göre seçilen Sengel, zaferini zeybek oynayarak kutladı.

s-225097cb8b58e744f2d3d3fafbfb3dfefa5a36d5.webp

ERDAL BEŞİKÇİOĞLU ZAFERİNİ ERİK DALI İLE KUTLADI

Behzat Ç. dizisindeki 'Behzat Amir' karakteriyle hafızalara kazınan usta oyuncu Erdal Beşikçioğlu, Ankara'nın Etimesgut ilçesinde CHP'nin adayı olarak katıldığı seçimleri açık farkla kazandı. Beşikçioğlu seçim zaferini ise Etimesgut'ta otobüsün üzerinde 'Erik Dalı' oynayarak kutladı.

640xauto.webp

ROMAN HAVASI, HORON, ZEYBEK...

CHP Tekirdağ Belediye Başkanı Candan Yüceer, seçmenleriyle roman havası oynarken, İstanbul Üsküdar Belediye Başkanı seçilen Sinem Dedetaş, seçmenlerin horon coşkusuna katıldı.

Kemer'de 31 Mart yerel seçimlerinde resmi olmayan sonuçlara göre seçimi kazanan ve Belediye Başkanlığı görevini sürdüren Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu, seçim sonucunu kızı Tülay Civelek ile karşılıklı olarak zeybek oynayarak kutladı.

Başkanların dansına seçmenler de eşlik etti.

Kaynak:halktv.com.tr

Etiketler :