CHP'li Adaylar: Vatandaş, CHP İle Mutlu Olacak

CHP'li Adaylar: Vatandaş, CHP İle Mutlu Olacak
CHP Milletvekili Adayları Zülfikar İnönü Tümer, İbrahim Özdiş ve Ahmet Adıgüzel, Emek Mahallesi’ndeki toplantıya katıldı.Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Seyhan İlçe Başkanlığı’nın Emek Mahallesi’nde düzenlediği mahalle...

CHP Milletvekili Adayları Zülfikar İnönü Tümer, İbrahim Özdiş ve Ahmet Adıgüzel, Emek Mahallesi’ndeki toplantıya katıldı.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Seyhan İlçe Başkanlığı’nın Emek Mahallesi’nde düzenlediği mahalle toplantısına vatandaşlar ilgi gösterdi. CHP’nin Türkiye’yi kapsayan ve ülkeye derin nefes aldıracak projelerini dinleyen Emek mahallesi sakinleri, iktidar partisini eleştiren sloganlar attı.

Toplantıda konuşan CHP Seyhan İlçe Başkanı Reşit Karakuş, halk için çalıştıklarını söyledi. Türkiye’yi mutlu görmek istediklerini kaydeden Karakuş, “Bizleri ve sizleri mutlu edecek gerçek 8 Haziran’da CHP’nin iktidarıdır. Kemal Kılıçdaroğlu’nun Başbakanlığıdır” diye konuştu.

Türkiye’nin hiçbir yerinde çocukların yatağa aç girmemesi için CHP’ye omuz verilmesi, destek olunması çağrısında bulunan CHP Adana Milletvekili Adayı Zülfikar İnönü Tümer ise, “Onlar konuşur diyenlerin bugüne kadar Adana için ne yaptığı ortada. Halk işsizlikten kırılmış, fabrikalar kapanmış, tarım sektörü adeta bitirilmiş. Tek yaptıkları Atatürk’ün bu ülkeye kazandırdıklarını bir bir satmak oluyor. Bunun adına da büyüme diyorlar. Ülkenin temel değerlerini yok etmek, insanları yoksulluğa mahkum etmek büyümeyse bu yalana ancak kendileri inanır” dedi.

“AK DEDİLER PARALARI YEDİLER”

CHP Milletvekili Adayı İbrahim Özdiş de 7 Haziran seçimlerinin ülkenin geleceği için son derece önem taşıdığını vurguladı. AKP iktidarında sağlık, eğitim, ekonomi ve dış politikanın yerle bir olduğunu belirten Özdiş, “Dış politikada sıfır sorun dediler, sıfır dost komşu bıraktılar. Yatırım yapıyoruz diyorlar ama biz yatırım göremiyoruz. Onlar 10 liranın 9 lirasını çalar, 1 lirasına yatırım yapar. CHP iktidarında 10 liranın 10 lirası yatırım için kullanılacak” ifadelerini kullandı.

CHP Milletvekili Adayı Ahmet Adıgüzel ise “Bu ülkede çocuklarının önüne kahvaltı koyamadığı için intihar eden anneler var. İşte bu yüzden aile sigortasına ihtiyaç var. İşte bu yüzden CHP iktidar olunca kadının hesabına 720 lira yatıracak. Anneler ölmesin, çocuklar yatağa aç girmesin” diye konuştu.

CHP Seyhan İlçe Kadın Kolları Başkanı Nevin Biçer’in de katıldığı toplantıda, adayların konuşmaları mahalleliler tarafından sık sık, “Ak dediler, paraları yediler” sloganlarıyla kesildi