CHP Liderinin Danışman Kadrosuna Bir İsim Daha

CHP Liderinin Danışman Kadrosuna Bir İsim Daha
CHP lideri Kılıçdaroğlu'nun danışman kadrosuna bir isim daha eklendi.Partisinin 35. Olağan Kurultayı sonrasında yapılan tüzük değişikliği ile 17 kişilik MYK'deki üye sayısını 13'e düşüren CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu,...

CHP lideri Kılıçdaroğlu'nun danışman kadrosuna bir isim daha eklendi.

Partisinin 35. Olağan Kurultayı sonrasında yapılan tüzük değişikliği ile 17 kişilik MYK'deki üye sayısını 13'e düşüren CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, danışman kadrosunu genişletmeye devam ediyor.

Kılıçdaroğlu, Dr. Ali Arif Özzeybek'i Sivil Toplum Kuruluşları ile İlişkilerden Sorumlu Genel Başkan Başdanışmanı olarak görevlendirdi.

Dr. Ali Arif Özzeybek

Kılıçdaroğlu daha önce Parti Meclisi'ne giremeyen eski Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Bekaroğlu'nu 'Parlamento ile ilişkiler'den, DSP kökenli eski Kültür Bakanı İstemihan Talay'ı 'Siyasi İşler'den, Dr. Recep Cengiz'i Genel Başkan Özel Danışmanı ve Gençlik/Kadın örgütlenmesi ve Kılcal Damar Örgütlenme Sistemi'nin oluşturulması, Ahmet Akın'ı 'Enerji Politikaları'', Okan Gaytancıoğlu'nu 'Tarım'dan ve yurt gezilerinin koordinasyonunu üstlenen Veli Özdemir'i de başdanışman kadrosuyla Genel Merkez'de görevlendirmişti.

İŞTE KILIÇDAROĞLU'NUN ALİ ARİF ÖZZEYBEK İÇİN YAZDIĞI GÖREVLENDİRME YAZISI:

gerçekgündem