Cezaevi inşaatında silahlı kavga: 6 yaralı

Cezaevi inşaatında silahlı kavga: 6 yaralı
Tarsus Cezaevi inşaatında silahlı kavga: 6 yaralıCezaevi inşaatında silahlı kavga: 6 yaralıMERSİN'in Tarsus İlçesi'nde yapımı devam eden Bölgesel Kapalı Cezaevi inşaatında işçiler ile inşaat müteahhitleri arasında alacak...

Tarsus Cezaevi inşaatında silahlı kavga: 6 yaralı

Cezaevi inşaatında silahlı kavga: 6 yaralı

MERSİN'in Tarsus İlçesi'nde yapımı devam eden Bölgesel Kapalı Cezaevi inşaatında işçiler ile inşaat müteahhitleri arasında alacak yüzünden çıkan silahlı kavgada 6 kişi yaralandı.

Ali Fakı Mahallesi'ndeki cezaevi inşaatında saat 11.00 sıralarında iddiaya göre işçiler ile müteahhit firma sahibi Aydın Okçu arasında alacak yüzünden tartışma çıktı. Tartışma kavgaya dönüştü ve bu sırada Okçu'nun 25 yaşındaki oğlu Hatip, tabancayla işçilere ateş etmeye başladı. Açılan ateş sonucu işçilerden Ramazan Sunar (36), Erol Sunar (27), Muharrem Sunar (26) ve Mehmet Sunar (41) vücutlarının çeşitli yerlerine isabet eden kurşunlarla, müteahhittin yakınları Bayram Okçu (18) ile Yılmaz Okçu (33) ise aldıkları darbeler sonucu yaralandı.

Yaralılar, olay yerine gelen ambulanslarla Tarsus Devlet Hastanesi ile Medical Park Tarsus Hastanesi'ne götürülerek tedavi altına alındı. Aydın Okçu ile oğlu Hatip Okçu jandarma tarafından gözaltına alındı.