Cem Yılmaz'ın Yeni Gösterisinin Biletleri Anında Tükendi: Karaborsaya Düştü

Cem Yılmaz'ın Yeni Gösterisinin Biletleri Anında Tükendi: Karaborsaya Düştü
Cem Yılmaz, 4 senenin ardından yeni gösterisiyle seyircilerin karşısına çıkacak. 2024'ün ilk gösterisi bugün (10 Ocak) saat 12.00'da satışa çıktı. Biletler 1 saatte tükendi, karaborsaya düştü. Cem Yılmaz, sosyal medya hesabından mart ayı biletlerinin satışa sunulacağını paylaştı.

Ünlü oyuncu ve stand-up'çı Cem Yılmaz, 4 yıl sonra yeni gösteriyle saheneye çıkacak. Yılmaz, dün Instagram hesabından 7 Şubat'ta başlayacak gösterisinin duyurusunu paylaştı. Yılmaz "2024 gösterilerinin biletleri yarın 12.00'de satışta" dedi.

Yeni gösterinin biletleri bugün (10 Ocak) saat 12.00'de satışa sunuldu. Ancak biletler satışa sunulur sunulmaz sitede yoğunluk oluştu.

7-8-13-20-21 Şubat Zorlu Center Turkcell Sahnesi'nde gerçekleştirilecek gösterinin biletleri 1 saat içerisinde tükendi.

KARABORSAYA DÜŞTÜ

En düşük 495 TL, en yüksek (VIP) 4.400 TL olan biletler anında karaborsaya düştü. Sosyal medyadan pek çok kullanıcı gösterinin biletini sattığını paylaşırken 495 TL'lik biletler için 4 bin TL talep eden oldu.

11.png

CEM YILMAZ MART AYI TARİHLERİNİ PAYLAŞTI

Öte yandan şubat ayının biletleri anında tükenirken Cem Yılmaz, sosyal medya hesabından sevenlerine müjdeli haber verdi. Yılmaz, mart ayında da gösteri olacağını belirterek tarihleri paylaştı.

222.png