Cem Yılmaz'dan gerici Akit'e cevap

Cem Yılmaz'dan gerici Akit'e cevap
Star ve Yeni Akit gazetelerinde hakkında çıkan haberlere tepki gösteren Cem Yılmaz, "Acıklı bir operasyon ! Yazık !" dedi

Star ve Yeni Akit gazetelerinde hakkında yazılanlar nedeniyle sanatçı Cem Yılmaz sosyal medyadan açıklama yaptı. Ortağı olduğu otelde tesettür yasağı uygulandığı iddiası ile ilgili olarak Yılmaz “Bu bir şaka olsa gülerim ama acıklı bir operasyon ! Yazık !” dedi.

Star Gazetesinin yaptığı ve Yeni Akit gazetesinin de internet sitesinde yer alan haberde Cem Yılmaz’ın ortağı olduğu iddia edilen Bebek Otel’de ‘kapalıları almayın’ talimatı verildiği ifadesi yer aldı.  Haberde Otel’in sahibi ve Cem Yılmaz’ın ortağı olduğu iddia edilen Muzaffer Yıldırım’ın talimatı nedeniyle tesettürlü iki Arap kadının otelin kafesine sokulmadığı bilgisine yer verildi.

Sanatçı Cem Yılmaz ise yazılanlara tepkisini twitter hesabından dile getirdi. Yılmaz “Sevgili takipçilerim,hatırı sayılır bir sayıdasınız,size bu haberi şu sebeple duyuruyorum; 27 yıllık meslek hayatımda sahne ve sinema dışında hiç bir ticari girişimim olmadığı gibi Bebek Oteli ! de benim değil !! Bu bir şaka olsa gülerim ama acıklı bir operasyon ! Yazık !” mesajını paylaştı.

Etiketler :