'Çarşı Davası'nın 3. Duruşması Bugün Yapıldı!

'Çarşı Davası'nın 3. Duruşması Bugün Yapıldı!
Çarşı Davası'nın 3. duruşması bugün yapıldı.Kamuoyunda 'Çarşı davası' olarak bilinen, Gezi olaylarında 'hükümeti devirmeye teşebbüs' ettikleri iddiasıyla suçlanan 35 sanığın yargılanmasına İstanbul 13. Ağır Ceza...

Çarşı Davası'nın 3. duruşması bugün yapıldı.

Kamuoyunda 'Çarşı davası' olarak bilinen, Gezi olaylarında 'hükümeti devirmeye teşebbüs' ettikleri iddiasıyla suçlanan 35 sanığın yargılanmasına İstanbul 13. Ağır Ceza Mahkemesi'nde devam edildi.

Çarşı Davası'nın görüldüğü Çağlayan Adliyesi'ne gelen çok sayıda Beşiktaş taraftarı, binanın içinde ve dışında tezahüratlar yaparak, yargılanan arkadaşlarına destek verdi.

Çağlayan Adliyesi'nde görülen duruşmaya Beşiktaş Yönetim Kurulu'ndan kimse katılmazken, eski yönetici Hasan Arat'ın katılması dikkat çekti. Duruşmayı, CHP'li milletvekilleri İlhan Cihaner, Aykut Erdoğdu ve Hilmi Yarıyıcı'nın yanı sıra CHP'li Beşiktaş Belediye Başkanı Murat Hazinedar da takip etti.

Duruşmada savcı, Arda Mutlu Doğan adlı sanığın havalı silahının üretim tarihinin araştırılmasını istedi ve mütaalasını ancak o zaman vereceğini söyledi. Mahkeme hakimi davayı 11 Eylül 2015 tarihine erteledi.

Hürriyet