Cafer Mahiroğlu: Türkiye'yi Hep Beraber Yeniden İnşa Edeceğiz

Görkemli Hatırlar, deprem felaketinin büyük yıkıma yol açtığı Adıyaman'dan yayındaydı. Depremde tüm ailesini kaybeden Nehir Karakuş'un konuk olduğu programa Halk TV Yönetim Kurulu Başkanı Cafer Mahiroğlu bir mesaj gönderdi. Mahiroğlu, "Doğa felaketlerinin bir kader olmadığı; gerçekten bilimden, teknolojiden, adaletten uzaklaşmadan Türkiye'yi hep beraber yeniden inşa edeceğiz" dedi.

Serhan Asker ile Görkemli Hatıralar, bayramın ikinci gününde Kahramanmaraş merkezli deprem felaketinin büyük yıkıma yol açtığı Adıyaman'dan izleyiciyle buluştu.

Deprem felaketinde annesi, babası, ablası ve kedisini kaybeden Nehir Karakuş'un konuk olduğu Görkemli Hatırlar'a Halk TV Yönetim Kurulu Başkanı Cafer Mahiroğlu bir mesaj gönderdi. Buruk bir bayram yaşandığını söyleyen Mahiroğlu, Nehir Karakuş'a başsağlığı dileyerek acısını paylaştığını söyledi. Programı yutkunarak takip ettiklerini söyleyen Cafer Mahiroğlu, "Hepimizin evinde bir hüzün, bir yalnızlık, bir acı hakim. Ve bu acılarımız bizi daha da güçlendirecek. Yaşadığımız son deprem hafızamızda hep canlı kalacak ve kalmalı" ifadelerini kullandı.

gorkemli-hatiralar.jpg

"Doğa felaketlerinin bir kader olmadığı; gerçekten bilimden, teknolojiden, adaletten uzaklaşmadan Türkiye'yi hep beraber yeniden inşa edeceğiz" ifadelerini kullanan Mahiroğlu, "Çocuklarımıza aydınlık bir yarın bırakacağız" dedi.

Mahiroğlu sözlerini şöyle sürdürdü:

"Amaçlarımızın gerçekleşeceği bayramlarda buluşmak üzere, hepinize iyi bayramlar diliyorum. Halk TV'ye verdiğiniz destekten dolayı da tüm halkımıza çok teşekkür ediyorum. Tekrar ülkemin başı sağ olsun. Geçmiş olsun."

Kaynak:halktv.com.tr

Etiketler :