Burak Akkul'un kayınbiraderi, Akkul'un sağlık durumu hakkında bilgi verdi

Burak Akkul'un kayınbiraderi, Akkul'un sağlık durumu hakkında bilgi verdi
Eşi Seda Akkul ile birlikte "Çok Gezenti" adıyla program yapan Burak Akkul, hastanede coronavirüs tedavisi görüyordu. Son olarak yoğun bakıma alınan Burak Akkul hakkında eşinin abisi bilgi verdi.

Burak Akkul’un sonuçlarının pozitif çıkmasının ardından tedavisine yoğun bakımda devam edilmeye başlandı. Seda Akkul’un abisi Hüseyin Arslan ise sosyal medya hesabından çiftin sağlık durumu hakkında bilgi verdi.

"Bu kadar seveni olduğunu görmek bizi mutlu etti" 

Hüseyin Arslan sosyal medya hesabından yaptığı yeni açıklamada ise son durumu anlattı:”Dün yazdığım mesaja istinaden; Burak Akkul’un da Seda’nın da bu kadar seveni olduğunu görmek, bu kadar iyi dilek ileten, ilgili, duyarlı sevenlerini okumak, bizi çok mutlu etti. Hepiniz tek tek sağ olun. Burak bunları okuduğunda, eminim bu kadar sevginin bu kadar değerin karşılık bulması için daha çok çabalamak zorunda hissedecek. Size bir borç olarak; elimden geldikçe ve onlar iyi oluncaya dek, güncel durumu yazacağım. Bugün Burak’ın yoğun bakımda tedavisini yöneten doktoruyla görüştüm.

Gün içinde çekilmiş, karşılaştırmalı test sonuçlarını görme fırsatım oldu. Anladığım kadarıyla bu yoğun bakım tedavisi birkaç hafta alabilecek bir süreç. Tıp çok az bilgi sahibi olduğum bir alan. Bu nedenle sadece şunu söyleyebilirim, doktorlar çok yoğun ve ilgiyle tedaviyi yönetiyorlar. Seda bugün duygusal olarak çok daha iyi. Burak’tan haber alınca, doktoruyla konuşunca daha da iyi oldu. Sosyal medyadan uzak duruyor, dediğiniz gibi bir süre de uzak duracak. Fiziksel olarak şikayetleri devam ediyor. Fakat her ikisinin de iyileşeceğine inancımız tam”dedi.


 

Etiketler :