"Bu coğrafyada raconu Türk milleti keser, onun lideri keser"

"Bu coğrafyada raconu Türk milleti keser, onun lideri keser"
Mehmet Cahit Turan: "Bu bedelleri bize ödettiler."

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Mehmet Cahit Turhan, “Bir yıllık bütçenin 5-6 katı teröre bedel ödemiş bir devletiz, bizim bugün bu tür sıkıntılarımız olmasaydı, bütün yollarımız ve projelerimizin hepsi tamamlanmış, bitmişti” açıklamasında bulundu. Barış Pınarı Harekatı’yla 'Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın büyüklüğünün kabul edildiğini' ifade eden Turhan, ''Onunla oturup, masada konuşmak için hepsi sırada bekliyor. Bu coğrafyada raconu kim keser? Türk milleti keser, onun lideri keser. Hamdolsun, bunu herkes anladı” ifadelerini kullandı

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Mehmet Cahit Turhan, AKP Isparta İl Başkanlığı’nda yaptığı konuşmada Türkiye’nin, bulunduğu coğrafya dolayısıyla, farklı alanlarda birçok iç ve dış düşmanının bulunduğunu kaydederek, “Bir yıllık bütçenin 5-6 katı teröre bedel ödemiş bir devletiz, bizim bugün bu tür sıkıntılarımız olmasaydı, bütün yollarımız ve projelerimizin hepsi tamamlanmış, bitmişti” dedi.

'BU COĞRAFYADA RACONU TÜRK MİLLETİ VE ONUN LİDERİ KESER'

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Turhan konuşmasında, “İşte, ‘Bulunduğumuz coğrafya kaderimiz’ diyoruz ya, bu bedelleri bize ödettiler. Bu bedelleri bize ödettirmeye devam edenlere, son 1 yılda özellikle, Suriye sınırımızdan ülkemize yapılan ve güvenliğimizi tehdit eden, büyük güçlerle, büyük devletlerin silah, eğitim desteği vererek üzerimize saldıkları akrepleri bugün püskürttük uzattık. İşte, Barış Pınarı Harekatı’nı yapmamızın nedeni buydu. Hamdolsun, bunun da sonuçlarını kısa zamanda diplomasi yöntemiyle de almaya başladık. Türkiye’nin büyüklüğünü, Türkiye’nin liderinin büyüklüğünü kabul etti. Ve onunla oturup, masada konuşmak için hepsi sırada bekliyor. Bu coğrafyada raconu kim keser? Türk milleti keser, onun lideri keser. Hamdolsun, bunu herkes anladı” ifadelerini kullandı.

 

Etiketler :