Bornova’da 5 Bin Kişilik Eğitim Semineri

Bornova’da 5 Bin Kişilik Eğitim Semineri
Bornova Belediyesi personelin istediği eğitim desteğini dev organizasyonla verdi.Bornova Belediyesi’nin personeli arasında yaptığı ankette en çok istenen ‘eğitim’ desteği dev bir organizasyonla verildi. Çalıştığı kurumlarda...

Bornova Belediyesi personelin istediği eğitim desteğini dev organizasyonla verdi.

Bornova Belediyesi’nin personeli arasında yaptığı ankette en çok istenen ‘eğitim’ desteği dev bir organizasyonla verildi. Çalıştığı kurumlarda değişim yaratması ve sistem oluşturması ile ünlü uzman Ahmet Şerif İzgören, Aşık Veysel Rekreasyon Alanı Amfitiyatrosu’nda 5 bin kişiye kişisel gelişim semineri verdi. Seminere Bornova Belediyesi personelinin yanı sıra binlerce İzmirli de katıldı.

İlgiyle dinlenen İzgören, başarıya giden yolda harcanan emek, bilgi, planlama, girişimcilik gibi kavramların önemine dikkat çekti. İzgören amfi tiyatroyu dolduran herkesi kendi hayatlarına ilişkin adımlar atmaya davet etti

Hemşerilerine daha iyi hizmet için personeline anket uygulayan Bornova Belediyesi en çok talep edilen ‘eğitim desteği’ konusunda büyük bir organizasyon düzenledi.

Bornova Belediyesi İzmirlileri, kişisel gelişim alanında yaptığı çalışmalarla tanınan Ahmet Şerif İzgören’in verdiği seminerde buluşturdu. Aşık Veysel Rekreasyon Alanı Amfitiyatrosu’ndaki semineri Bornova Belediyesi’nin personelinin yanı sıra yaklaşık 5 bin kişi izledi.

Hikayenizin nasıl başladığı değil nasıl bittiği önemli

Konuşmasına başarı öykülerini anlatarak başlayan İzgören, insanların pek çok olumsuzlukla hayata başlayabileceklerini ancak istek, kararlılık ve azimle bunları önemsiz kılabileceklerini söyledi. “Hikayenizin nasıl başladığı değil, nasıl bittiği önemlidir” diyen İzgören, insanların başarılı olmak için adım atmaları gerektiğini dile getirdi. Bu durumu bir filin zincirlerinden kurtulma çabasını örnek vererek anlatan İzgören, “Zincirinden birkaç denemede kurtulamayan bir fil bir daha hiç deneme yapmıyor. Daha sonra ince bir iple bağlanmasına rağmen ömrü boyunca esaret altında yaşıyor. Oysaki zorlukları yenmek için adım atmak ve kararlı olmak gerekiyor” dedi.

Personelin isteğini yerine getirdik

Seminerin ardından sahneye çıkarak Ahmet Şerif İzgören’e teşekkür eden Bornova Belediye Başkanı Olgun Atila, “Bornova Belediyesi olarak stratejik planımızı hazırlarken yaptığımız ankette mesai arkadaşlarımızın en öncelikli talebi eğitimdi. Bunu değerli hemşehrilerimizle birlikte gerçekleştirmek büyük bir onur. Bizim tüm amacımız, ilçemize her gün daha kaliteli hizmeti götürmektir” dedi. Bornova’yı ortak akılla yönettiklerini böyle de yapmaya devam edeceklerini söyleyen Başkan Olgun Atila, “Kentimizi bir adım daha ileriye götürmek hepimiz için çok önemli. Herkesin fikirlerine açığız” diye konuştu.