Bakırköy'de şüpheli ölüm: İki el silah sesi duyuldu

Bakırköy'de 20 yaşındaki iki kişi evinde vurulmuş halde bulundu. İddiaya göre hayatını kaybeden gençlerden biri olan Alper Balcı A.C. isimli arkadaşını arayarak Suna Tanrıkulu'nun kendini vurduğunu söyledi. Eve polisler geldiğinde iki kişinin de sol göğsünden vurulmuş olduğunu gördü.

Bakırköy'de bir kafede garson olarak çalışan 20 yaşındaki Alper Balcı ile eski sevgilisi olduğu iddia edilen kendisiyle yaşıt Suna Tanrıkulu geçtiğimiz perşembe günü 4 katlı binanın bodrum katındaki evde buluştu. Bir süre sonra daireden iki el silah sesi duyuldu.

Arkadaşını aradı

İddiaya göre Alper Balcı, A.C. isimli arkadaşını arayarak, "Suna kendini vurdu, çabuk gel" dedi. A.C.'nin ihbarıyla polis ve sağlık ekipleri harekete geçti. Balcı ve Tanrıkulu sol göğüslerinden vurulmuş halde bulundu.

Alper Balcı'nın hayatını kaybettiği belirlenirken, Suna Tanrıkulu'nun ağır yaralı olarak kaldırıldığı hastanede tedavi altına alındı.

Olay araştırılıyor

Sokaktaki esnaf Arif Güner, "İki sevgili tartışıyorlar. Burada bekar kalıyorlar. Arkadaşlarını arıyor. Kızı çıkartırlarken gördük. Çocuk ölmüş. Biz çocuğu pek görmüyorduk. Daha önce sorun yaşanmadı. Çok fazla tanımıyoruz" dedi. Olaya ilişkin soruşturma sürüyor.

Kaynak:DHA

Etiketler :