Bakan Süleyman Soylu'dan Bylock açıklaması

Bakan Süleyman Soylu'dan Bylock açıklaması
İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Bylock kullananlar hakkında yeni bir açıklama yaptı.

İçişleri Bakanı Soylu:” Bylock kullanıcısı olmayan, ancak bylock kullanıcısı şahıslar arasındaki mesaj ve mail içeriklerinden örgütle irtibat ve iltisaklı olan,  679’u kamuda halen görevde 2 bin 341 şahıs tespit edilerek bilgiler cumhuriyet başsavcılıkları ile paylaşılmıştır” dedi. 

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Türkiye’nin Güneydoğu Anadolu Bölgesi’ne getirilen “barış ve huzurun” Ortadoğu’ya da Türkiye’nin getireceğini savundu.

Yaptığı konuşmada Soylu, “Buradan bütün Dünyaya söz veriyorum özellikle Avrupa’ya, Amerika’ya. Dünya’da Ortadoğu’yu karıştırmak isteyenlere buradan söylüyoruz. Nasıl Güneydoğu’ya huzuru getirdiysek Allah’a sözümüz ve yeminimizdir. Oradaki mağdur insanlara sözümüz ve yeminimizdir. Oradaki Sünni’sine, Alevi’sine, Müslüman’ına, Hiristiyan’ına sözümüzdür. Ortadoğu’yu barış coğrafyası haline getirecek Türkiye’dir. Bunu Türkiye milleti ile birlikte, dimdik durarak, bir ve beraber olarak gerçekleştireceğiz. Birlik ve beraberliğimize sahip çıkarak bunu gerçekleştireceğiz. Bu gün Türkiye tesadüfi ve gelişi güzel yönetilen bir ülke değildir. Bir strateji dahilinde, politikalar ve eylem planları ile yönetilmektedir. Sadece genel ülke politikası değil, ulusal bazdaki adımlarımız da böyledir” dedi.

Uyuşturucu ve terörle yapılan mücadele ile ilgili bölge halkına bilgiler veren Soylu, kentte başlayan yağmurun dinmemesi üzerine ise yaptığı değerlendirme alandakileri güldürdü.

Konuşması esnasında hızlanan yağmur nedeniyle Soylu, "Ben konuştukca bereket yağıyor da yağıyor ha. Hakkaten öyle. Şuanda tam yağmur ayı. Hatta biraz gecikti. 20-25 günlük sapma da oldu ama zamanında yetişti bereket" diye konuştu.

Etiketler :