Bahar beklerken kar sürprizi! Birçok ile beyaza büründü
Bolu'daki Köroğlu Dağları'nın zirvesinde bulunan Kartalkaya, Sarıalan ve Aladağ yaylası ile Gölcük Tabiat Parkı'nın yüksek kesimlerinde görülen sağanak, gece saatlerinde yerini kar yağışına bıraktı. Yağışın ardından bölgede bazı alanların beyaz örtüyle kaplanmasıyla güzel görüntü oluştu.

Öte yandan kent merkezinde, sağanak aralıklarla devam ediyor.
KARABÜK
Karabük'ün Ovacık ilçesinde de yüksek kesimlere kar yağdı. Beydili köyü, sabah saatlerinde başlayan kar yağışının ardından beyaza büründü.

Ankara için kritik uyarı: Valilik kar yağışını açıkladı
ÇANKIRI
Çankırı'nın yüksek kesimlerinde nisan ayında kar yağışı etkili oluyor.
Gece saatlerinde başlayan yağmur, sabah saatlerinden itibaren Çerkeş, Orta ve Ilgaz ilçelerinde kara dönüştü.

Etkili olan kar yağışı sonrası araçların üzeri ve arazi beyaza büründü. Bölgede kar yağışı aralıklarla sürüyor.

Tokat'ın 1450 rakımlı Başçiftlik ilçesinin yüksek kesimlerinde kar yağışı etkili oluyor.
İlçe merkezi ile 1600 rakımlı Üçoluk Göleti ve Başçiftlik Kayak Merkezi'nin bulunduğu bölgede nisan ayında kar yağışı görüldü.
Binaların çatıları ile arazinin beyaza büründüğü bölgede kar yağışı aralıklarla devam ediyor.