Avukat Feyza Altun'dan 'Gözaltında Rakı' İddiasına Yanıt

Avukat Feyza Altun'dan 'Gözaltında Rakı' İddiasına Yanıt
Şeriat hakkındaki sosyal medya paylaşımı gerekçe gösterilerek gözaltına alınan ve daha sonra serbest bırakılan avukat Feyza Altun'un 'gözaltı sırasında 5 dakika izin isteyip rakı içtiği' iddiası gündem olmuştu. Altun, söz konusu haberlere açıklık getirdi.

Avukat Feyza Altun, şeriat hakkındaki sosyal medya paylaşımı nedeniyle gözaltına alındıktan ve serbest bırakıldıktan sonra yaşadıklarını anlatan gazeteci Fatih Altaylı'nın iddiasına yanıt verdi. Altun'un gözaltı sırasında "5 dakika izin isteyip rakı içtiği" iddiası gündeme gelmişti. Feyza Altun, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, gözaltı süresince içki içmediğini, gözaltı öncesinde evde tek olduğu sırada içki içtiğini belirtti.

Altun'un açıklaması şu şekilde:

"Değerli arkadaşlar;

Geçirdiğim soruşturma ile alakalı olarak söylemem gerekenleri fazlasıyla söyledim zaten. Ayrıca dün ifademi de verdim. Bu sebeple bu aşamada tekrar bir açıklama yapmama kararı aldım.

Ancak aşağıdaki haberler, bir yanlış anlaşılmanın sonucu olduğu için düzeltmek istedim.

Ben, polisler eve gelince rakı içtim demedim. Böyle bir iletişim kazası oldu sanıyorum. Polisler geldiği sırada ben evde bi tek rakı içiyordum dedim. Gözaltı sürem başladığı anda içki falan içmedim.

Zaten takdir edersiniz ki böyle bir şey mümkün de değil. Görevli memur arkadaşları da zor altında bırakacak bir durum oluşacağından konuyu düzeltmek istedim."

Etiketler :