Araziye Gömülü Bulunan Cesetle İlgili Yeni Gelişme

Araziye Gömülü Bulunan Cesetle İlgili Yeni Gelişme
Edirne’de kaybolduktan 10 gün sonra arazide üzeri koyun derileri ve çöplerle kapatılmış halde gömülü bulunan 51 yaşındaki Hamit Kır'ın cinayet şüphelisi olarak gözaltına alınan İ.T., jandarmadaki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi.

Hıdırağa köyünde tarım aletleri tamiri yapan ve yalnız yaşayan Hamit Kır'dan 19 Mart'tan beri haber alınamamıştı. Komşularının jandarmaya kayıp ihbarında bulunmasının ardından başlatılan arama çalışmaları sonucunda Kır'ın cesedi, Küçükdöllük köyü göleti yakınında boş bir arazide bulundu. Cesedin koyun derileri ve çöplerle örtülmüş olması dikkat çekti.

cesedi-araziye-gomulu-bulunmustu-cinaye-33495-7.jpg

Jandarma ekipleri, olayla ilgili soruşturma kapsamında köydeki bir ahırda çalışan İ.T.'yi gözaltına aldı. Kır'a ait cep telefonu İ.T.'nin üzerinde bulundu. Yapılan incelemede İ.T.'nin Kır'ın hesabından kendisine 500 TL para transferi yaptığı da tespit edildi. İ.T.'nin çevresine Kır'ın "Yurt dışına gidiyorum" şeklinde mesaj attığını söylediği öğrenildi.

Jandarmadaki sorgusunda İ.T., olayla ilgisi olmadığını ve cinayet işlemediğini savundu. İ.T.'nin adliyeye sevk edilmesi ardından sorgusu devam ediyor.

cesedi-araziye-gomulu-bulunmustu-cinaye-33495-4.jpg

cesedi-araziye-gomulu-bulunmustu-cinaye-33495-3.jpg

cesedi-araziye-gomulu-bulunmustu-cinaye-33495-2.jpg

Kaynak:DHA

Etiketler :