Ankaralılara Mitingini Böyle Duyurdu

Ankaralılara Mitingini Böyle Duyurdu
 Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Ankara'da yapacağı açılış töreni, sabah saatlerinden itibaren şehrin en işlek caddesinde dijital trafik levhası ile duyuruldu.Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan 7 Haziran seçimleri öncesinde toplu...

 Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Ankara'da yapacağı açılış töreni, sabah saatlerinden itibaren şehrin en işlek caddesinde dijital trafik levhası ile duyuruldu.

Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan 7 Haziran seçimleri öncesinde toplu açılış törenlerine katılarak miting yapmaya devam ediyor. Erdoğan bugün de İstanbul ve Hakkari’deki törenin ardından Ankara’ya gelerek Hacı Bayram Camii Çevre Düzenlemesi ve Kitapçılar Çarşısı açılış törenine katılacak.

Sürücülere güzergahları ve trafik durumunu anlatması gereken trafik güvenliği levhalarında Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın mitinginin duyurusu yapıldı. Ankara Büyükşehir Belediyesi’nin de katkılarıyla yapılacak olan açılış töreni, şehrin en işlek caddelerinden olan Eskişehir Yolu’ndaki sonradan dijitale çevrilen levhada “Sayın Cumhurbaşkanımızın katılımları ile Hacı Bayram Camii çevresi ve Kitapçılar Çarşısı açılışı yapılacaktır. 26-05.2016 Salı günü saat 17.00 ile 21.00 arası Ulus ve çevresinde trafik yoğunluğu olacağından alternatif güzergahların kullanılması rica olunur” yazısı yayımlandı.

Sözcü-Ankara