Ankara Büyükşehir Belediye Meclisi'nde kavga - VİDEO

Ankara Büyükşehir Belediye Meclisi'nde kavga - VİDEO
Ankara Büyükşehir Belediyesi temmuz ayı toplantısında gergin anlar yaşandı. AKP'li Meclis Üyesi Metin Akdemir, CHP'ye yönelik 'şuursuz' ve 'mayasız' tabirlerini kullanınca Meclis'te tartışma çıktı.

halktv.com.tr Haber Merkezi

AKP Keçiören Belediye Meclis üyesi Metin Akdemir, konuşması sırasında CHP Grup Başkanvekili Yaşar Neslihanoğlu'na yönelik, belediyenin borçlanma yetkisine ilişkin konuşması sırasında 'şuursuz' tabirini kullandı. Bunun üzerine söz alan Neslihanoğlu, söz konusu konuşmayı yaptığı esnada belediye meclisinin henüz borçlanma yetkisi vermediğini hatırlatarak, "Tarihleri karşılaştırırsanız şuursuz kimmiş görürsünüz" ifadelerini kullandı.

Konuşmasına devam eden Akdemir bu kez de "Sizde un var, su var, tuz var ama ekmek yapacak maya yok" ifadelerini kullandı. Atmosferin gerildiği mecliste tekrar söz alan Neslihanoğulları, "Bu ne biçim bir üslup" diyerek tepki gösterdi.

Ardından oturuma ara verildi. Arada tartışma sürünce araya güvenlik görevlileri girdi. Polis de oturumun yapıldığı binanın önüne geldi. Tarafların yatışmasının ardından toplantı devam etti.

Etiketler :