Alkol Kontrolüne Yakalanan Abdullah Çatlı Videosu Gündem Oldu

Sosyal medyada büyük tartışmalara yol açan, Susurluk kazasının önemli isimlerinden Abdullah Çatlı'ya ait olduğu iddia edilen 'alkol kontrolü' görüntüleri, kızı Gökçen Çatlı'nın açıklamalarıyla gündemde. Sabah yazarı Ferhat Ünlü, görüntüleri teyit ettiğini belirterek, Gökçen Çatlı ile görüştüğünü ve babasına ait olduğunu doğruladığını paylaştı.

Siyaset, devlet ve mafya ilişkilerini gün yüzüne çıkaran Susurluk kazasının kilit isimlerinden Abdullah Çatlı'ya ait olduğu iddia edilen 'alkol kontrolü' görüntüleri sosyal medyada büyük bir tartışma başlattı.

1993 yılında bir trafik çevirmesinde kaydedildiği belirtilen 10 saniyelik görüntüler, Abdullah Çatlı'nın kızı Gökçen Çatlı tarafından yapılan açıklamalarla gündeme oturdu. Gökçen Çatlı'nın açıklamaları, sosyal medyada geniş bir yankı uyandırırken, görüntülerin gerçekliği ve içeriği hakkında da yoğun spekülasyonlar yapılmaya başlandı.

Sabah yazarı Ferhat Ünlü sosyal medyadan yaptığı açıklamada görüntüleri teyit ettiğini belirtti.

Ünlü açıklamasında şu ifadeleri kullandı:

"Takipçilerimin bilgisine: Abdullah Çatlı’nın kızı, akademisyen Gökçen Çatlı ile görüştüm. Görüntülerdekinin babası olduğunu teyit etti. Olay; Susurluk kazasının 3 yıl öncesinden. Çatlı’nın denk geldiği bir uygulama. Bu durumda bana düşen, bendeki bilgi yanlışını düzeltmektir."