AKP’nin Meclis Başkanı Adayı Belli Oluyor

AKP’nin Meclis Başkanı Adayı Belli Oluyor
AKP'de Nabi Avcı'nın Meclis Başkan adayı olarak ilan edilmesi bekleniyor.Meclis Başkanı adayını açıklamayan tek parti olan AKP’de ibrenin Milli Eğitim Bakanı Nabi Avcı’ya yöneldiği öğrenildi. Avcı’nın adaylığının...

AKP'de Nabi Avcı'nın Meclis Başkan adayı olarak ilan edilmesi bekleniyor.

Meclis Başkanı adayını açıklamayan tek parti olan AKP’de ibrenin Milli Eğitim Bakanı Nabi Avcı’ya yöneldiği öğrenildi. Avcı’nın adaylığının bugün Başbakan Ahmet Davutoğlu tarafından açıklanması bekleniyor.

Meclis Başkanlığı için CHP; Deniz Baykal’ı, MHP; Ekmeleddin İhsanoğlu’nu, HDP ise Dengir Mir Mehmet Fırat’a aday göstermişti. Adayını açıklamayan tek parti ise AKP kaldı. Son üç gündür parti içinde nabız tuttuğu belirtilen Başbakan Davutoğlu’nun TBMM Başkanlığı koltuğu için Milli Eğitim Bakanı Nabi Avcı’yı aday göstereceği öğrenildi. Buna delil olarak ise dün gerçekleştirilen sürpriz buluşma gösterildi.

PROGRAMINI İPTAL ETTİ!

Nabi Avcı, dün akşam Davutoğlu’nun daveti üzerine Özel Pangaltı Ermeni Okulları’ndaki iftar programını son anda iptal ederek genel merkeze gitti. Davutoğlu ve Avcı, görüşmenin ardından iftar yemeğinin yendiği salona da aynı anda ancak ayrı kapılardan girdi. Davutoğlu da yemekte adaylarını bugün açıklayacaklarını duyurdu.