AKP'li vekilden şehit cenazesinde skandal sözler! Şehit yakınına büyük saygısızlık...

AKP'li vekilden şehit cenazesinde skandal sözler! Şehit yakınına büyük saygısızlık...
İYİ Partili Onikişubat İlçe Başkanı Doğan Murat Kılıç, Barış Pınarı Harekatı’nda şehit düşen Hacı Bebek’in cenazesinde AKP'li bir milletvekilinin şehit yakınıyla arasında geçen skandal diyaloğu sosyal medya hesabından duyurdu.

Barış Pınarı Harekâtı’nda şehit düşen Hacı Bebek’in Kahramanmaraş’taki cenazesi sırasında yaşanan skandalı İYİ Partili Onikişubat İlçe Başkanı Doğan Murat Kılıç  sosyal medya hesabından yayınladı. 

Doğan Murat Kılıç'ın paylaşımı şöyle oldu:

Bugün Kahramanmaraş ili Göksun nüfusuna kayıtlı olup Barış Pınarı hareketinde şehit düşen Hacı Bebek abimizin cenaze törenine katıldık ve bir konuşmaya şahit oldum.

Ak Partili bir milletvekili ile Şehit yakını olduğunu söyleyen bir vatandaşımız arasında geçen konuşma aynen şöyle; Şehit yakını cenaze namazı için ön tarafa geçmek için belliki geçerken milletvekilinin koluna çarpıyor, milletvekili dikkat etsene kardeşim diyor,Şehit yakını olduğunu söyleyen vatandaşımız ben Şehit yakınıyım ön tarafa geçiyorum diyor ve Milletvekilinin cevabı benim ve Şehit yakını olduğunu söyleyen kişinin nutkumun tutulmasına sebep oluyor ne söyledi dersiniz Sayın milletvekilimiz cevap aynen şudur; Ne Yapabilirim...

Ben ne diyeceğimi bilemez haldeyim ama size şunu söyleyim sayın vekil siz galiba Milletvekili dokunulmazlığını yanlış anlamışsınız meclisteki avukat vekillere sorun bu dokunulmazlık neleri kapsıyor diye,Şehit yakının geçerken kolunuza yada herhangi bir yerinize dokunması dokunulmazlığınızın olması sebebiyle bu şekilde davranmanızı gerektirmiyor.

Ne yapabilirim dediğin dediğin kişi kim biliyor musun Bu Vatan için canını verip geride eşini 2 çocuğunu annesini babasını sevdiklerini akrabalarını bırakmış Peygamber Efendimize komşu olmuş bizlerinde şehadetinden faydalanmak istediğimiz Şehit Hacı Bebek’in bir yakını...

Bu vekilin ismini şimdi açıklamayacağım ama Barış Pınarı Harekatı bittiğinde açıklayacağım şimdi birlik olma zamanı.Ben açıklayacağım kendide söylemedim öyle bişey diye inkar etsin..

İYİ PARTİ ONİKİŞUBAT İLÇE BAŞKANI
Av.DOĞAN MURAT KILIÇ

iyi.png

Etiketler :