AKP'li vekil tarafından itilmişti! Özlem Çerçioğlu'na yapılan büyük ayıba Başkan Atabay'dan sert yanıt!

AKP'li vekil tarafından itilmişti! Özlem Çerçioğlu'na yapılan büyük ayıba Başkan Atabay'dan sert yanıt!
AKP'li Mustafa Savaş, Binali Yıldırım'ın Aydın ziyareti sırasında skandal bir harekete imza atarak Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu'nu itmişti. Bu skandal harekete Didim Belediye Başkanı Ahmet Deniz Atabay'dan sert tepki geldi.

Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, kenti ziyaret eden TBMM eski Başkanı ve AKP İzmir Milletvekili Binali Yıldırım ile yan yana yürürken AKP Aydın Milletvekili Mustafa Savaş tarafından itilmişti.

AKP'li vekilin skandal hareketine bir tepki de Didim Belediye Başkanı Ahmet Deniz Atabay'dan geldi.

Atabay; Adnan Menderes Üniversitesi Akademik Yıl açılış töreninde Aydın Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Özlem Çerçioğlu'nun siyasetteki başarısına duydukları öfkenin yansıması olarak yapılan "müdahale"ye üzülerek şahit olduk. 

Kadınlara, hak ettikleri seçme ve seçilme hakkını bir çok medeniyetten önce teslim eden bir Cumhuriyet'in vatandaşları olarak halkımızın, ne kadına ne de erkeğe böyle bir kabalığı asla kabul etmeyeceğine olan inancımız tamdır. 

Çünkü insanları iten bedenler değil, zihniyetlerdir. Bu vahim olayı esefle kınıyor, bir daha asla ama asla yaşanmamasını temenni ediyorum." dedi.

Etiketler :