AKP tanıtımında DEVA mitingini kullandılar... Tepkiler sonrası paylaşım silindi

AKP tanıtımında DEVA mitingini kullandılar... Tepkiler sonrası paylaşım silindi
AKP Gaziantep Şehitkamil İlçe Başkanlığı, AKP mitingi olarak DEVA Partisi'nin Gaziantep mitinginde çekilen bir fotoğrafı paylaştı. DEVA Partisi "Kalabalık miting görüntülerine ihtiyacınız olduğunu biliyoruz" paylaşımı yaparken gelen tepkiler sonrası paylaşım silindi.

Gaziantep Şehitkamil AKP İlçe Başkanlığı'nın resmi sosyal medya hesabından yapılan AKP mitingi denilerek DEVA Partisi'nin mitingine ait fotoğraf paylaşıldı. Paylaşımda, “Gaziantep belediyelerimizin elinin değdiği her yer güzel. Gazi şehrimiz günden güne daha çok büyüyen ve daha çok güzelleşen şehir” yorumu yapıldı.

'Kalabalık miting görüntülerine ihtiyacınız olduğunu biliyoruz'

Sözcü'den Ahmet Kaya'nın aktardığına göre, çok sayıda DEVA Partili sosyal medya hesaplarından paylaşıma tepki gösterdi. DEVA Partisi Gaziantep İl Başkanı Avukat Ertuğrul ise AK Şehitkamil İlçe Başkanlığı'nın paylaşımına, “AKP Şehitkamil İlçe Başkanlığı GaziantepYaptı etiketine partimizin Gaziantep mitingine ait görüntüleri kullanmış. Kalabalık miting görüntülerine ihtiyacınız olduğunu biliyoruz. İhtiyacınız olan diğer fotoğraflar için 'gaziantepdeva' hesabını takibe alın” yorumu yaptı.

0614730b-f3fc-4758-acce-ba6713e6e32c.jpeg

Paylaşımı sildiler

Yanlışlık yapılarak DEVA Partisi mitinginin kullanıldığı düşünülen paylaşım daha sonra gelen eleştirici yorumlar üzerine AKP Şehitkamil İlçe Başkanlığı tarafından silindi.