AKP kongresinde görünmeyen Bakan Koca, ortaya çıktı

AKP kongresinde görünmeyen Bakan Koca, ortaya çıktı
Bugün düzenlenen AKParti 7. Olağan Kongresi'nde kalabalık görüntüler sosyal medyada gündem oldu. En çok da Sağlık Bakanı Fahrettin Koca'nın kongrede neden gözükmediği merak konusu oldu.

Koca, kongrede Erdoğan'ın yeniden AKP Genel Başkanı seçilmesinin ardından yaptığı tebrik paylaşımı ile ortaya çıktı. 

Fahrettin Koca nerede?

AKP 7. Olağan Kongresi, bugün Ankara Kapalı Spor Salonu'nda düzenlendi. Geniş katılımla dikkat çeken kongrede gözler en çok Bakan Koca'yı aradı. Twitter'da Sağlık Bakanı'na yönelik, "Fahrettin Koca nerede?" etiketi kısa sürede gündem oldu. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın AK Parti 7. Olağan Kongresi'nde bin 1428 oyla yeniden AK Parti Genel Başkanı seçilmesini Sağlık Bakanı Fahrettin Koca da kutladı. Koca'nın Twitter üzerinden yaptığı paylaşımdan sonra "Bakan Koca nerede?" sorusu da yanıt bulmuş oldu.

 "Yürekten tebrik ediyorum"

"Bakan Koca, Twitter hesabından yaptığı açıklamada, "Karanlıkları aydınlığa kavuşturacak olan sevgi, merhamet ve ilimdir. Bu ruhla kurulan AK Parti 2023'te, 2053'te ve 2071'de de aynı vizyonla yoluna devam edecek. Kongremizde yeniden başkanlığa seçilen Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ı yürekten tebrik ediyorum" ifadelerini kullandı.
 

Etiketler :