Abdullah Gül'den Koalisyon Telefonu!

Abdullah Gül'den Koalisyon Telefonu!
Gül'den iki isme "koalisyon" telefonu iddiası...Ankara’da hükümet arayışlarında 11. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül de devreye girdi. Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Başbakan Davutoğlu’nu arayan Gül’ün “erken seçim büyük bir...

Gül'den iki isme "koalisyon" telefonu iddiası...

Ankara’da hükümet arayışlarında 11. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül de devreye girdi. Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Başbakan Davutoğlu’nu arayan Gül’ün “erken seçim büyük bir hata olur, AK Parti’nin içinde olduğu koalisyon arayışına girilmeli” dediği iddia edildi.

Posta gazetesinde Candaş Tolga Işık imzasıyla yer alan habere göre; 11. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül seçim sonuçlarının açıklanmasından hemen ardından Başbakan Davutoğlu’nu, dün gece de Cumhurbaşkanı Erdoğan’ı aradı.

Her iki görüşmede de AKP’nin içinde olduğu bir koalisyon arayışına girilmesi gerektiğini vurgulayan Gül’ün, “Milletin 7 haziran seçiminde verdiği mesaj koalisyon hükümetidir. Sandıktan çıkan bu iradeyi görmezden gelip erken seçim kararı almak çok büyük hata olur. Bu hata gelecekte AKP adına daha vahim sonuçlar doğurabilir” dediği kaydedildi.

Gerçek Gündem