5 gündür kayıp olan Pınar Gültekin'in cansız bedeni bulundu

5 gündür kayıp olan Pınar Gültekin'in cansız bedeni bulundu
Muğla'nın Ula ilçesinde, 5 gündür kayıp olan üniversite öğrencisi Pınar Gültekin'in cansız bedeni Menteşe ilçesinde ormanlık alanda bulundu. Katil Cemil Metin Avcı'nın ilk ifadesinde cinayeti itiraf ettiği öğrenildi.

5 gündür kayıp olan üniversite öğrencisi Pınar Gültekin'in cansız bedeni Menteşe ilçesinde ormanlık alanda bulundu.

İhbar üzerine harekete geçen jandarma ve polis ekipleri, Pınar'ı bulmak için arama başlattı. Üniversitelinin en son Akyaka Mezarlığı civarı ile Menteşe ilçe merkezindeki AVM'de görüldüğü saptandı. Bunun üzerine buralardaki tüm güvenlik kameraları mercek altına alındı.

DHA'nın aktardığına göre; Muğla İl Emniyet Müdürlüğü ve İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, kurdukları özel ekiple çalışmalarını sürdürürken, Menteşe ilçesinin kırsal Yerkesik Mahallesi'ndeki ormanlık alanda bir kadın cesedi olduğu ihbarı geldi. Bölgeye giden ekiplerin yaptığı incelemede, cesedin 5 gündür kayıp olan Pınar Gültekin'e ait olduğu tespit edildi.

Gültekin'in cenazesi, savcının incelemesinin ardından Muğla Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı.

Pınar Gültekin'in katili Cemil Metin Avcı 

Cansız bedeni bulunan Pınar Gültekin'in öldürülmesiyle ilgili gözaltına alınan şüpheli Cemil Metin Avcı olduğu öğrenildi. Şüpheli Cemil Metin Avcı'nın ilk ifadesinde cinayeti itiraf ettiği öğrenildi.

Etiketler :