Vay Be! Türkiye'de Göz Kamaştıran Rekor Fiyatlarla Satılan En Lüks 10 Otomobil: Birinci Şaşırtmadı

Vay Be! Türkiye'de Göz Kamaştıran Rekor Fiyatlarla Satılan En Lüks 10 Otomobil: Birinci Şaşırtmadı
Türkiye'de satılan en pahalı otomobiller listesi açıklandı. Bugatti Chiron 132 milyon TL ile lider. Ferrari ve Rolls-Royce modelleri de listeye damgasını vurdu.

Türkiye otomobil piyasasında fiyatlar adeta gökyüzüne tırmanıyor. Son haberlere göre, ülkemizde satılan en pahalı 10 otomobil rekor fiyatlarla listeye yerleşti. İşte detaylar:

LİDER BUGATTİ: BUGATTİ CHIRON - 132 MİLYON TL

Bugatti Chiron, 132 milyon TL'lik etiketiyle zirvede yer alıyor. Bu muazzam rakam, lüks otomobil tutkunlarını şaşırtmaya yetiyor.

1.webp

FERRARI PUROSANGUE - 97.5 MİLYON TL

Ferrari Purosangue, 97.5 milyon TL fiyatıyla listenin ikinci sırasında yer alıyor. Bu rakam da otomobilseverleri hayrete düşürüyor.

ROLLS-ROYCE PHANTOM - 88 MİLYON TL

Üçüncü sırayı Rolls-Royce Phantom, 88 milyon TL'lik fiyatıyla alıyor. Bu lüks araç, göz kamaştırıcı tasarımıyla dikkat çekiyor.

FERRARI 812 GTS - 78 MİLYON 400 TL

Ferrari 812 GTS, 78 milyon 400 TL fiyatıyla dördüncü sıraya yerleşiyor. Bu fiyat segmentindeki prestijini koruyor.

ROLLS-ROYCE CULLINAN - 78 MİLYON TL

Listenin beşinci sırasında Rolls-Royce Cullinan yer alıyor. 78 milyon TL'lik fiyatıyla, lüks ve spor otomobil sevenlerin gözdesi olmaya devam ediyor.

FERRARI SF90 STRADALE - 75 MİLYON TL

Ferrari SF90 Stradale, 75 milyon TL'lik fiyatıyla altıncı sırada bulunuyor. Bu rakam, Ferrari'nin üstün performansına ve tasarımına değer biçiyor.

LAMBORGHİNİ AVENTADOR - 72 MİLYON TL

72 milyon TL'lik fiyatıyla Lamborghini Aventador, yüksek hız tutkunlarını cezbediyor. Bu lüks otomobil, göz alıcı tasarımıyla da ön plana çıkıyor.

301867.webp

MERCEDES-BENZ MAYBACH S580 - 70 MİLYON TL

Mercedes-Benz Maybach S580, 70 milyon TL'lik etiketiyle listeye adını yazdırıyor. Bu otomobil, lüks ve konforu bir arada sunuyor.

ROLLS-ROYCE GHOST - 59,4 MİLYON TL

Rolls-Royce Ghost, 59,4 milyon TL fiyatıyla sekizinci sırada yer alıyor. Bu rakam, lüks ve zarafetin simgesi olan bir otomobil için oldukça dikkat çekici.

LAMBORGHİNİ HURACAN - 55 MİLYON TL

Listenin son sırasında Lamborghini Huracan bulunuyor. 55 milyon TL'lik fiyatıyla, hız ve şıklığı bir arada arayanların tercihi olmaya devam ediyor.

Etiketler :