Uzman İsim 'Gireni Zengin Edecek' Sözleriyle Duyurdu: "Ne Altın Ne Gümüş! En Çok Bu Yatırım Aracı Kazandıracak"

Uzman İsim 'Gireni Zengin Edecek' Sözleriyle Duyurdu: "Ne Altın Ne Gümüş! En Çok Bu Yatırım Aracı Kazandıracak"
Piyasalar son hafta büyük bir çalkantı yaşarken, değerli madenlerin getirisi tüm alternatiflerini sollamaya devam ediyor. Altın ve para piyasalarının uzman ismi İslam Memiş, getiri bakımından altın ve gümüşü bile geride bırakacak yatırım aracını açıklayarak, "Yakında uçuşa geçecek" sözlerini kullandı.

Son haftalarda rekor yükselişlere imza atan altın, yatırımcılarının yüzünü güldürmüş durumda. Ancak altındaki yükselişlerin artık son bulacağına dair görüş, yatırımcıları alternatif arayışlara itmiş durumda.

Türkiye'de emtia piyasaları denilince akla gelen isimlerin başında yer alan İslam Memiş, 2024 yılı için yatırımcılara "Altın ve gümüşün yılı olacak" tavsiyesinde bulunmuştu. Yaşanan son hareketlerin piyasayı dengelemek üzere gerçekleştiğini belirten Memiş, "Uzun vadede altın her zamanki gibi kazandırmaya devam edecek" yorumunda bulundu.

"DÜNYANIN EN ÇOK DEĞERLENEN YATIRIMLARINDAN BİRİ OLACAK"

Peki bütün getirisine rağmen en karlı yatırım araçları altın ve gümüş mü? Bu soruya beklenmedik bir yanıt veren Memiş, paylaştığı tüyo ile herkesi şaşırttı.

kobalt4.jpg
​​​​​​​Bugüne kadar birkaç kez tavsiyede bulunduğu bir maden hakkında dikkat çeken cümleler kullanan uzman isim, söylediği yatırım aracının yakın gelecekte bütün dünyanın gözdesi olacağını iddia etti.

"ÇOK BÜYÜK GETİRİYİ CEBİNE KOYACAKLAR"

Yaptığı yorumların yatırım tavsiyesi olmadığının altını çizen usta ekonomist, elinde para bulunduran ve "Nereye yatırım yapmalıyım?" diye düşünen yatırımcıya kobalt madenini önerdi. Kobaltın çok yakında dünyanın yeni gözdesi olacağını belirten Memiş, erkenden pozisyon alanların ise çok büyük bir getiriyi cebine koyacağını söyledi.

ALTIN VE GÜMÜŞE TUR BİNDİRECEK!

Memiş, Son 3 yılda değerini 11 kat yükselten gümüş ve uzun vadeli yatırımların vazgeçilmezi olan altının bu yıl kobalt ile rekabet edemeyeceğini söyleyerek, "Geleceğin dünyasında kobalt kaçınılmaz bir başrol olacak" dedi.