Ünlü Giyim Markasının İflası Konuşuluyor! İç Yazışmasında Çalışanlara Söylenenler Ortaya Çıktı. Kimse Beklemiyordu

Ünlü Giyim Markasının İflası Konuşuluyor! İç Yazışmasında Çalışanlara Söylenenler Ortaya Çıktı. Kimse Beklemiyordu
Express Inc. CEO'su Stewart Glendinning, basında çıkan haberlere yanıt vererek çalışanlarına şirketin gerçek durumunu aktardı ve gelecek planları hakkında bilgi verdi.

Perakende devi Express Inc.'in CEO'su Stewart Glendinning, olası bir borç yeniden yapılandırması ve iflasla ilgili haberlerin şirketin hisselerini sarsmasının ardından, çalışanların gerilen sinirlerini yatıştırmak için harekete geçti.

GERÇEKLERLE VURGU YAPIYOR

Yahoo.com'un haberine göre Glendinning, Çarşamba günü WWD tarafından elde edilen bir iç yazışmada, çalışanlara "Manşetler nadiren hikayenin tamamını anlatır ve ben sizin gerçeklerle donanmanızı istiyorum" dedi.

DÖNÜŞÜMDE KAYDEDİLEN İLERLEMEYİ VURGULUYOR

Geçtiğimiz birkaç ay içinde şirketin dönüşümünde muazzam bir ilerleme kaydettiklerini belirten Glendinning, "Bir dizi maliyet tasarrufu girişimini hayata geçirdik, işgücümüzde değişiklikler yaptık ve operasyonlarımızın verimliliğini artırmak için süreçlerimizi kolaylaştırdık" dedi. "Aciliyetle hareket ettik ve kısa sürede çok şey başardık ve çabalarınız için minnettarım."

LİKİDİTEYİ KORUMAK İÇİN TEDBİRLER ALIYOR

Şirketin, Koronavirüs Yardım, Yardım ve Ekonomik Güvenlik Yasası kapsamında bir hükümet ödemesi beklerken "proaktif olarak likiditemizi koruduğunu" söyledi.

IRS İLE İŞBİRLİĞİNİ VURGULUYOR

Glendinning, "Talebimizi ileriye taşımak için IRS ile aktif olarak çalışıyoruz ve bu fonları almamız sadece bir zaman meselesi" dedi. "Bu arada, işletmeye kısa vadeli likidite yaratmak için bir dizi alternatifi uygulamaya devam ediyoruz."

YENİDEN YAPILANDIRMA VE İFLAS İDDİALARINA YANIT VERİYOR

Wall Street Journal'ın haberine yanıt olarak şirketin hisselerinin değer kaybettiğini belirten Glendinning, "Günlük iş operasyonlarımız ve stratejik önceliklerimiz aynı kalmaya devam ediyor ve bu hepimiz için her zamanki gibi bir iş" dedi.

SONUÇ OLARAK

Ancak en azından şu anda, Express'te her zamanki gibi iş yapmak biraz kemer sıkmayı ve IRS'nin yakında geleceğini ummayı içeriyor.

Etiketler :