SON DAKİKA! TOGG fiyatı açıklanıyor! TOGG ön şipariş nasıl verilir? TOGG ön sipariş nereden? TOGG ilk teslimat ne zaman?

SON DAKİKA! TOGG fiyatı açıklanıyor! TOGG ön şipariş nasıl verilir? TOGG ön sipariş nereden? TOGG ilk teslimat ne zaman?
Togg için ön sipariş vermek isteyenler "Togg ön sipariş talebi" araştırması yapıyor. Yerli otomobil TOGG'un satış tarihi ve fiyat listesi gündemdeki yerini aldı. Açıklamalar sonrasında TOGG fiyatı sorgulamaları hız kazandı. İşte merak edilen güncel bilgiler... SON DAKİKA! TOGG fiyatı açıklanıyor! TOGG ön şipariş nasıl verilir? TOGG ön sipariş nereden? TOGG ilk teslimat ne zaman?

Yerli otomobil TOGG'un satış tarihi ve fiyat listesi gündemdeki yerini aldı. Açıklamalar sonrasında TOGG fiyatı sorgulamaları hız kazandı. İşte merak edilen güncel bilgiler... SON DAKİKA! TOGG fiyatı açıklanıyor! TOGG ön şipariş nasıl verilir? TOGG ön sipariş nereden? TOGG ilk teslimat ne zaman?

togg-001.jpg

TOGG ÖN ŞİPARİŞ NASIL VERİLİR?

TOGG C-SUV çok yakında ön siparişe açılacak ve ardından teslimat süreci başlayacak. Fiyatların yarın resmi olarak açıklanacağı belirtiliyor. TOGG, mart ayı içinde web sitesi ve Trumore uygulaması üzerinden ön sipariş almaya başlayacak.

Siparişler ve siparişlerin teslimat sıralaması çekilişle belirlenecek ve mart ayı sonundan itibaren ilk otomobiller kullanıcılarına teslim edilmeye başlanacak. Togg, 2023 yılı içerisinde 20 bin adet araç üretmeyi hedefliyor.

togg8.jpg

ÖN SİPARİŞ VE BAŞVURU SÜRECİ

Togg'un fiyat listesinin açıklanmasının ardından ön siparişler internette resmi site üzerinden ve aynı zamanda mobil uygulama üzerinden yapılabilecek. Nisan ayı boyunca bu süreç devam edecek.

TOGG RESMİ SİTESİ İÇİN TIKLAYIN

KURAYLA BELİRLENECEK

Ön siparişlerin ardından Türkiye'nin ilk yerli otomobili Togg'a sahip olacak isimler kurayla belirlenecek. Ön sipariş dönemi sona erdiğinde 2023 yılı içinde Togg akıllı cihazı teslim almaya hak kazananları ve hak kazananlar arasında teslimat önceliğinin belirleneceği bir çekiliş yapılacak.

togg7.jpg

TOGG İLK TESLİMAT NE ZAMAN?

İlk teslimat tarihinin Nisan ayı içerisinde olması bekleniyor. Togg, 2023 yılında 20 bin adet akıllı cihaz üretecek ve akıllı cihazlar yıl boyunca kullanıcılarına teslim edilecek.

Mart ayı içinde web sitesi ve Trumore uygulaması üzerinden ön sipariş almaya başlayacak, siparişleri ve siparişlerin teslimat sıralaması çekilişle belirlenecek ve mart ayı sonundan itibaren ilk akıllı cihazlarını kullanıcılarına teslim etmeye başlayacaktır.

togg9.jpg

TOGG ÖN SİPARİŞ NEREDEN?

Togg C-SUV çok yakında ön siparişe açılacak ve ardından teslimat süreci başlayacak. Fiyatların bugün resmi olarak açıklanacağı belirtiliyor. Togg, mart ayı içinde web sitesi ve Trumore uygulaması üzerinden ön sipariş almaya başlayacak. Siparişler ve siparişlerin teslimat sıralaması çekilişle belirlenecek ve mart ayı sonundan itibaren ilk otomobiller kullanıcılarına teslim edilmeye başlanacak. Togg, 2023 yılı içerisinde 20 bin adet araç üretmeyi hedefliyor.

TRUMORE UYGULAMASI İÇİN TIKLAYIN

TOGG SİPARİŞ EKRANI AÇILDI MI?

TOGG’u sipariş etmek için bir ekran bulunmuyor. TOGG ön sipariş süreci başladığında detaylar haberimizde yer alacak.

Etiketler :