Resmi Açıklama Geldi: Beton Devi Yurtdışına Santral Kurma Anlaşması Yaptı. Yatırımcıları Bayram Edecek

Resmi Açıklama Geldi: Beton Devi Yurtdışına Santral Kurma Anlaşması Yaptı. Yatırımcıları Bayram Edecek
Bağlı ortaklık Meka İthalat, yurt dışından 370.000 EUR değerinde Beton Santralleri siparişi aldı. Teslim Nisan 2024'te tamamlanacak.

MEKA Beton Santralleri İmalat Sanayi Ve Ticaret A.Ş. ("Şirket"), bağlı ortaklığı olan Meka İthalat İhracat Pazarlama ve Ticaret A.Ş. ("Bağlı Ortaklık"), bugün (20.02.2024) yurt dışında yerleşik bir şirketten Beton Santralleri Siparişi almıştır. Sipariş bedelleri toplamı 370.000 (ÜçYüzYetmişBin) EUR'dur.

Sipariş konusu Beton Santrallerinin üretim ve tedarikini üstlenecek olup, dizayn, üretim, sevkiyat ve montaj işlemlerinin Nisan 2024 tarihine kadar tamamlanması planlanmaktadır.

KAP'a yapılan açıklamada şunlar kaydedildi:

"Şirketimizin %100 hissesine sahip olduğu bağlı ortaklığımız Meka İthalat İhracat Pazarlama ve Ticaret A.Ş., yurt dışı yerleşik bir şirketten bugün (20.02.2024) Beton Santralleri Siparişi almıştır. Sipariş bedelleri toplamı 370.000 (ÜçYüzYetmişBin) EUR ‘dur.

Sipariş konusu Beton Satrallerinin üretimi ve tedariki Şirketimiz tarafından karşılanacak olup dizayn, üretim, sevkiyat ve montaj işlemlerinin Nisan 2024 tarihine kadar tamamlanması planlanmaktadır.

Kamuoyuna duyurulur."