Mayıs ayında altın alınır mı? Uzman isim cevabını açıkladı

Mayıs ayında altın alınır mı? Uzman isim cevabını açıkladı
Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş, altın fiyatları hakkında önemli tahminlerde bulundu. Yatırımcıların mayıs ayında altın alalım mı sorusuna o tarihi işaret ederek açıkladı.

Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş, altın yatırımcılarını ilgilendiren önemli açıklamalarda bulundu. Memiş, önümüzdeki hafta ons altın fiyatlarının 2260 ile 2280 dolar arasında gerileme gösterebileceğini öngördü. Bu durum, gram altının da değer kaybetmesine yol açabilir.

Daha önce altın fiyatlarının 3.500 TL'ye ulaşabileceğini öngören Memiş, altının dönemsel düşüşlerinin ardından tekrar yükselişe geçebileceğini ifade etti.

altin.webp

MAYIS AYINDA ALTIN ALINIR MI?

Yatırımcılar ve piyasa takipçileri, altın fiyatlarının daha da düşüp düşmeyeceğini merak ediyorlar. Uzmanlar, altın fiyatlarının zaman zaman düşebileceğini ancak uzun vadede değer kazanmaya devam edeceğini vurguluyorlar.

altin-16.gif

Gram altın fiyatları ise 2,430 ile 2,447 TL arasında değişiyor. Memiş, gram altın fiyatlarının ons altını takip edeceğini ve bu hafta ons altın fiyatlarını dikkatle izlemenin önemli olacağını vurguladı. Ayrıca, yatırımcılara yüzde 50 oranında alım yapma fırsatı olduğunu söyledi.