Koç Holding Öyle Bir şirketi Bünyesine Kattı Ki "Güçlerini Artırdı" Yorumuna Neden Oldu

Koç Holding Öyle Bir şirketi Bünyesine Kattı Ki "Güçlerini Artırdı" Yorumuna Neden Oldu
KoçZer, Digital Panorama'yı bünyesine katarak medya ve prodüksiyon hizmetlerinde gücünü arttırdı... Yeni bir yolculuk başlıyor!

Koç Topluluğu'nun kurumsal satın alma ve tedarik zinciri yönetimi şirketi olan KoçZer, bilgisayar tabanlı görsel üretim (CGI) stüdyosu Digital Panorama'yı bünyesine katarak güçlerini arttırdı.

koczer.png

PRODÜKSİYON ALANINDAKİ YETENEKLER GÜÇLENDİRİLDİ

KoçZer Genel Müdürü Serhan Turfan, yaptığı açıklamada, Digital Panorama'nın satın alınmasıyla birlikte, medya ve prodüksiyon alanında sundukları hizmetleri genişlettiklerini belirtti. Turfan, "Digital Panorama, yeni nesil reklam, tasarım ve dijital içerik stüdyosu olarak sektörde etkileyici izler bıraktı. Biz de KoçZer olarak, çağın yeniliklerine uygun hizmet vermeyi önemsiyoruz" dedi.

koc34.webp

MÜŞTERİLERİN DESTEĞİ ÖNEMLİ

Turfan, KoçZer'in medya satın alma alanındaki varlığının Türkiye'nin en büyük şirketlerinin güvenini kazandığını vurgulayarak, "Markalarımızın iletişim hedeflerine optimum maliyetle ve kaliteli hizmetle ulaşmasını sağlıyoruz. Digital Panorama'nın entegrasyonuyla bu yaklaşımımızı daha da güçlendireceğiz" diye konuştu.

YENİ YOLCULUK HEYECAN VERİCİ

Digital Panorama Genel Müdürü Sevilay Kop ise, "Çıktığımız bu yeni yolculuk, sektöre getirdiğimiz yenilikleri geleceğe taşıyacak" şeklinde konuştu.