Kefile Gerek Olmadığını Duyurdu. PTT, 50 bin TL’ye Kadar Kredi Verecek

Kefile Gerek Olmadığını Duyurdu. PTT, 50 bin TL’ye Kadar Kredi Verecek
PTT, ihtiyaç kredisi başvuruları için yeni bir duyuru yayımladı. Kefil olmadan da 50 bin liraya kadar kredi alma fırsatı sunuluyor.

İhtiyaç kredisi imkanlarıyla daha fazla kişiye finansal destek sağlanması hedefleniyor, özellikle acil nakit ihtiyacı olanlar için bu fırsat büyük önem taşıyor.

PTT'ye başvurmak oldukça kolay. Resmi internet sitesi üzerinden veya PTT şubelerine giderek başvuru yapabilirsiniz. Başvuru sırasında kimlik ve diğer gerekli belgeleri yanınızda bulundurmanız gerekiyor. Başvurunuzu tamamladıktan sonra, ödemeler pazartesi gününden itibaren hesaplara yatırılmaya başlanacak.

PTT üzerinden yapılan ödemeler, başvuru sonrasında belirli bir süre içinde hesaplara aktarılacak. Kredi detayları, başvuru esnasında sağlanan bilgilere göre belirlenecek.

MAAŞINI PTT'DEN ALAN EMEKLİLERE KREDİ ÇEKME KOLAYLIĞI SAĞLANIYOR

Maaşını PTT'den alan ve Aktif Bank'tan daha önce kredi kullanmamış olan emeklilere özel, acil ihtiyaçlar için Spot Kredi veriyor. 500 TL ve 1.000 TL seçeneklerinden birine %0 faiz oranı ile dosya masrafsız ve sigortasız olarak 1 ay vadeli kredi kullanma seçeneği tanıyor.