Yaklaşık 15 dönümlük arazisinde 10 yıldır vatandaşlara dalından istediği sebzeyi seçme imkanı sunan Oktay, AA muhabirine, eşiyle birlikte 30 yıldır tarımla uğraştığını söyledi.
Oktay, "Tarlamıza insanların girmesine müsaade ediyoruz ve böylece herkes istediğini, beğendiğini alıyor. Zorlukları var ama işi zevkle yapınca bazı zorlukları göz ardı ediyorsun. Ürettiklerini gördüğün zaman dinleniyorsun. Üretmeden de tüketmek olmuyor. En güzel şey de ürettiğini tüketmektir." dedi.
Şubat ayında tohumları ektiklerini, mayısta ise yetişen fideleri tarlaya diktiklerini belirten Oktay, "İlk hasadımıza haziranda salata, temmuzda ise biber, domates ve karpuzla devam ediyoruz. Ekim ayına kadar da hasadımız sürüyor. Daha sonra kışlıklarımızı, lahana ve karnabaharı ekiyoruz. Bir yılımızı böyle geçiriyoruz." diye konuştu.