İslam Memiş, Yeni Rekorları Tek Tek Açıklıyor! Hazır Olun

İslam Memiş, Yeni Rekorları Tek Tek Açıklıyor! Hazır Olun
İslam Memiş, dolar ve altın fiyatlarındaki yükselişi değerlendirerek yatırımcılara dikkatli olmalarını tavsiye etti.

Altın piyasaları alanında uzman İslam Memiş, son günlerde artan altın ve dolar fiyatlarıyla ilgili önemli açıklamalarda bulundu.

TAVSİYE: DOLAR VE ALTIN BAZLI MALİYET YAPIN

Memiş, "TL bazlı işlemler yerine dolar ve altın bazlı maliyet yapılmasını öneriyorum. Bu, yükseliş eğiliminde olan piyasalarda daha sağlam adımlar atmanızı sağlayacaktır" dedi.

UYARI: KUMAR DEĞİL, YATIRIM PİYASASI

"Bu piyasa kumar piyasası değil, bir yatırım piyasasıdır" diyen Memiş, ekledi: "Güçsüzsün, sabrın yoksa akıllı davran ve kaşınma. Sabırsızlık kaybettirir. Kulaktan dolma bilgilerle girilmemeli, bilinçli adımlar atılmalıdır."

BEKLENTİ: DOLARDA 50 LİRA SEVİYESİ

Dolar fiyatlarına ilişkin de konuşan İslam Memiş, "Dolar 32 TL seviyesinde. Pozitif bir yönde seyretmeye devam ediyor. Beklentimiz, ilerleyen süreçte 50 TL seviyelerini görmek yönünde. Ancak ekonomi yönetimi ile piyasa arasında sertleşen bir tartışma var. Bu durum, piyasanın seyrini etkileyebilir" şeklinde konuştu.

ALTIN REKORLARI SÜRPRİZ DEĞİL

Gram altının da rekor kırdığını belirten Memiş, "Yeni rekorlar beklenen bir durum. Ortalama olarak her ay yeni bir rekor görebiliriz. Bu durum, artık sürpriz olmayacak" dedi.