Hiçbir iş yapmadan 200 bin TL maaş alıyorlar! Duyan isyan ediyor "Para bunlara gidiyor"

Hiçbir iş yapmadan 200 bin TL maaş alıyorlar! Duyan isyan ediyor "Para bunlara gidiyor"
İstanbul'da önüne geçilemeyen kiralar kadar fahiş site aidatları ve yüksek maaşlı site yöneticileri gündemden düşmüyor. 200 bin TL'ye varan maaşlar ve sitelerdeki mafyatik bağlantılar tepkilere neden oluyor. Uzmanlar, site sakinlerinin genel kurulda ses çıkarmasını ve denetimlerin artmasını öneriyor.

İstanbul'un fahiş site aidatları ve yüksek maaşlı site yöneticileri konusu gündemi sarsmaya devam ediyor. Son zamanlarda özellikle İstanbul'da yüksek aidatlara isyan eden site sakinleri, aynı zamanda site yöneticilerinin astronomik maaşlarına da tepkili. 200 bin TL'yi bulan maaşlarının konuşulmasıyla birlikte, site yönetimlerinin bazılarının mafyatik grupların etkisi altında olduğu iddiaları ortaya atıldı. Uzmanlar, hatta çakarlı araçlarla bile siteye gelenler olduğunu belirtiyorlar.

İstanbul'daki fahiş site aidatları, uzun zamandır kamuoyunun gündeminde yer alırken, site yöneticilerinin aldıkları maaşlar da şimdiye kadar pek tartışılmamış bir konuydu. Ancak artan şikayetlerle birlikte, ortaya çıkan gerçekler dikkatleri üzerine çekmeye başladı.

thumbs-b-c-51e04116028ca8e380fb3e7eeea355e8.jpg

MAAŞLAR 200 BİN TL'YE KADAR ÇIKIYOR

Bir uzmanın Show Haber'e yaptığı açıklamaya göre, İstanbul'da bazı site yöneticileri ve hatta müdürleri, 150-200 bin TL'ye kadar maaş alabiliyorlar. Bu durum ise kat maliklerini oldukça rahatsız ediyor. Aynı uzman, son 2-3 ay içinde birçok şikayet aldıklarını ve site yönetimlerinin mafyatik grupların etkisi altında olduğunu belirtiyor. Hatta çakarlı araçlarla bile siteye girişler olduğunu dile getiriyor.

thumbs-b-c-28501bba1cf7b5ee3af766cb3c29349d.jpg

DAİRE SAKİNLERİ DÜŞEN GÖREV

200 dairelik bir sitede, bir site yöneticisinin kendisine 150 bin TL maaş yazdırdığını söyleyen uzman, bu tür kararların genel kurul tarafından alındığını ifade ediyor. Bu durum da vatandaşları daha da isyan ettiriyor. Vatandaşlar, site yöneticilerinin birçok işi yapmadığını ve hatta bazı taleplerde bulunduğunu belirtirken, devletin bu duruma el atması ve denetimlerin artırılması gerektiğini vurguluyorlar.