Borsa'da Yüzde 417’lik Kazancı Olan Güvenlik Şirketi İçişleri Bakanlığı'ndan Dev İhale Aldı

Borsa'da Yüzde 417’lik Kazancı Olan Güvenlik Şirketi İçişleri Bakanlığı'ndan Dev İhale Aldı
Papilon Savunma-Güvenlik Sistemleri, T.C. İçişleri Bakanlığı ile Otomatik Parmak ve Avuç İzi Teşhis Sistemi'nin (APFIS) bakım ve onarımı için 12 milyon 498 bin TL değerindeki sözleşmeyi Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda duyurdu.

Hisselerinin performansı göz dolduran Papilon Savunma-Güvenlik Sistemleri Bilişim Mühendislik Hizmetleri İthalat İhracat Sanayi ve Ticaret A.Ş., Kamuyu Aydınlatma Platformu’na (KAP) yapılan bildirimde yeni iş ilişkisine dair bilgilendirmede bulundu.

Borsa İstanbul’da PAPIL koduyla işlem görmekte olan şirketin bildiriminde, yeni hizmet sözleşmesi imzalanmasına dair detaylar verildi.

Açıklamada, T.C. İçişleri Bakanlığı Emniyet Genel Müdürlüğü Kriminal Daire Başkanlığı tarafından Türkiye genelinde kullanılmakta olan Otomatik Parmak ve Avuç İzi Teşhis Sisteminin (APFIS) parçalı bakım ve onarımı işi için sözleşme imzalandığı bilgisi verildi.

26 Ocak ile 1 Temmuz.2024 tarihleri arasında geçerli sözleşmenin, söz konusu sistemin sürekliliği kapsamında verilecek olan bakım hizmeti ve yedek parça ihtiyaçlarını kapsamakta olduğu ifade edildi.

Sözleşme tutarının 12 milyon 498 bin Türk lirası olduğu belirtildi.

Açıklamada, “Şirketin meşru çıkarlarının zarar görmemesi ve sözleşme imzalanmadan önce kamuya açıklanacak bilgilerin yatırımcıların yanıltılmasına sebep olmamak adına erteleme kararı alınmış olan bir iş ilişkisi sonuçlanmıştır.” ifadesine de yerildi.

Ayrıca PAPIL, aylık ve yıllıkta yatırımcısına güncel olarak sırasıyla yüzde 89,1 ve yüzde 417,6 oranında getiri sağlamış görünüyor.