Sigaraya Zam Furyası: Bir Grup Daha Zam Kararını Duyurdu.. Alkollü İçkilere De Yeni Zam Kapıda!

Sigaraya Zam Furyası: Bir Grup Daha Zam Kararını Duyurdu.. Alkollü İçkilere De Yeni Zam Kapıda!
Bazı sigara gruplarına geçen aylarda 5 TL zam gelmişti. Sigaraya zam furyası devam ediyor. Philip Morris sigara grubuna gelen 5 liralık zammın ardından JTI grubu sigaralara da 5 lira zam geldi. Öte yandan Türkiye Tekel Bayileri Platform Başkanı Özgür Aybaş, alkollü içki ve bira zammının da kapıda olduğunu vurguladı.

Tekel Bayiler Platformu Başkanı Özgür Aybaş'ın bu sabah sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda bir sigara grubuna 5 lira zam geldiğini duyurulmuştu.

Bugünden itibaren geçerli olacak zamla birlikte Philip Morris grubunda en düşük sigara fiyatı 47 TL; en pahalı sigara fiyatı ise 53 TL’den satışa çıkacak.

Bir sigara grubuna daha zam geldi

Philip Morris sigara grubuna gelen 5 liralık zammın ardından JTI grubu sigaralara da 5 lira zam geldi.

Türkiye Tekel Bayileri Platform Başkanı Özgür Aybaş’ın yaptığı paylaşıma göre JTI grubu sigaraların en düşük fiyatlısı 46 lira olurken, en yüksek fiyatlı sigarası da 51 lira oldu.

İçkiye, biraya zam kapıda!

Öte yandan Özgür Aybaş, sigaraya artık iki ayda bir zam geleceğini paylaşarak alkollü içkilere ve biraya zammın kapıda olduğunu vurguladı. Aybaş, “Bu zamlar artık her 2 ayda 1 gelecek. Alkollü içkiler ve bira zammı kapıda. Biralara en az 7-10 TL arası zam geçişi bekleniyor" dedi.

Etiketler :