70 Milyonluk Anlaşma Sonrası Dev Şirketin Hisseleri Artışa Geçti

70 Milyonluk Anlaşma Sonrası Dev Şirketin Hisseleri Artışa Geçti
Türk İlaç ve Serum Sanayi A.Ş. , Devlet Malzeme Ofisi'nin ihalesinde TURKFLEKS ile başarılı teklif verdi. Hisse değeri artış hedefliyor.

Türk İlaç ve Serum Sanayi A.Ş. (TRILC), Kamuyu Aydınlatma Platformu'na yaptığı açıklamada, Devlet Malzeme Ofisi Genel Müdürlüğü 4 Nolu Satınalma Dairesi Başkanlığı tarafından düzenlenen Tıbbi Beşeri İlaç alım ihalesinde TURKFLEKS markasıyla ortaklık üstlendiğini duyurdu.

İHALEDE TÜRKFLEKS İLE 68.5 MİLYON TL'YE BAŞARILI TEKLİF

TRILC, Devlet Malzeme Ofisi'nin düzenlediği ihalede, TURKFLEKS markasıyla 68.521.952 TL (KDV hariç) tutarla ortaklık uhdesinde kaldı.

HİSSEDE POZİTİF ARTIŞ HEDEFİ

Şirket, ihale sonucuyla birlikte imzalanan sözleşme sonrasında hisse değerinde yüzde 1'lik bir artış hedefliyor. Bu hamleyle güne pozitif bir kapanış hedefleniyor.

KAP AÇIKLAMASI

Şirketin Kamuyu Aydınlatma Platformu (KAP) açıklamasında, "Devlet Malzeme Ofisi Genel Müdürlüğü 4 Nolu Satınalma Dairesi Başkanlığı tarafından açılan Tıbbi Beşeri İlaç alım ihalesi TURKFLEKS markası ile 68.521.952 TL (KDV HARİÇ) tutarla ortaklığımız uhdesinde kalmıştır. Kamuoyunun bilgisine sunarız. Saygılarımızla." denildi.