Onur Ünlü'den diyalogsuz film: Topal Şükran'ın Maceraları

Onur Ünlü'den diyalogsuz film: Topal Şükran'ın Maceraları
Onur Ünlü’den diyalogsuz yeni bir film geliyor: Topal Şükran’ın Maceraları. Çekimleri geçtiğimiz hafta başlayan filmin baş rollerinde Demet Evgar ve Serhat Kılıç yer alıyor.

Filmloverss'tan İbrahim Cem Özsefil'in 

haberine

 göre, ülkemiz sinemasının son döneminin en çalışkan isimlerinden olup kimileri tarafından bu yönüyle eleştirilen Onur Ünlü geçtiğimiz hafta itibarıyla yeni filminin çekimlerine başladı.

İsminin Topal Şükran’ın Maceraları olduğu açıklanan filmden gelen ilk detaylar, projenin bir kez daha Onur Ünlü’ye has özellikler içerdiğini gösterir nitelikte.

Çekimlerine geçtiğimiz haftanın başında İzmit’te başlanan filmin senaryosu da Onur Ünlü’ye ait. Görüntü yönetmenliğini Ünlü’yle daha önce pek çok kez birlikte çalışmış olan Vedat Özdemir üstleniyor. Öte yandan filmin diyalogsuz olması da Topal Şükran’ın Maceraları ile ilgili heyecanlandığımız detaylardan biri. Ancak şu konuya dikkat çekmek gerekiyor ki film sessiz değil ‘diyalogsuz’ olacak.

[embed]

YAPIMCILIĞINI TN FİLM VE NORMAL FİLM ÜSTLENDİ

Başrollerde Demet Evgar ve Serhat Kılıç‘ın yer aldığı Topal Şükran’ın Maceraları’nda ikiliye Halil Babür eşlik ediyor. Babür, son olarak Kar’ın oyuncu kadrosunda yer almış ve filmdeki performansı oldukça beğenilmişti. Hatırlayacağınız üzere Evgar, yönetmenin vizyona giren son filmi olan Aşkın Gören Gözlere İhtiyacı Yok’ta da yer almıştı.

Yapımcılığını TN Film ve Normal Film’in üstlendiği filmin henüz bir vizyon tarihi yok fakat resmi Instagram hesabından paylaşılan gönderiye göre film, yakın zamanda seyirciyle buluşabilir.

Etiketler :