Halk TV Genel Müdürü Şaban Sevinç'in mutlu günü: Kızı Melisa ve Anıl Atılganer dünyaevine girdi

Halk TV Genel Müdürü Şaban Sevinç'in mutlu günü: Kızı Melisa ve Anıl Atılganer dünyaevine girdi
Melisa Sevinç ve Anıl Atılganer, İstanbul Bahçeköy'de Event Garden'da düzenlenen törenle dünya evine girdiler.Medya ve siyaset dünyasının isimleri Halk TV Genel Müdürü Şaban Sevinç'in kızının düğününde buluştu. Sevinç'in...

Melisa Sevinç ve Anıl Atılganer, İstanbul Bahçeköy'de Event Garden'da düzenlenen törenle dünya evine girdiler.

Medya ve siyaset dünyasının isimleri Halk TV Genel Müdürü Şaban Sevinç'in kızının düğününde buluştu. Sevinç'in Kızı Melisa ile Anıl Atılganer'in nikahını Beşiktaş Belediye Başkanı Murat Hazinedar kıydı. Çiftin Nikah şahitliğini ise CHP eski Genel Başkanı ve Antalya Milletvekili Deniz Baykal, CHP Genel Başkan Yardımcısı Erdal Aksünger, CHP Yalova Milletvekili Muharrem İnce, CHP İstanbul İl Başkanı Cemal Canpolat ve Abdüllatif Şener yaptı.

Düğüne ayrıca CHP İstanbul Milletvekilleri Barış Yarkadaş, Dursun Çiçek ve Mahmut Tanal, CHP Aydın Metin Lütfi Baydar, Avcılar Belediye Başkanı Handan Toprak, eski Milletvekilleri Ensar Öğüt ve Mehmet Sevigen, gazeteciler Tuba Emlek, İsmail Dükel, Şenol Ateş, Cüneyt Akman, Can Ataklı, Hakan Aygün, İdris Akyüz, Gürkan Hacır, kamuoyu araştırmacısı Murat Gezici ile siyaset ve medya dünyasında da bir çok isim katıldı.

HalkTv.com.tr olarak Melisa ve Anıl Atılganer çiftine bir ömür boyu mutluluklar diliyoruz.

Etiketler :